Noul adaptor pentru utilizarea camerei DJI X7 la sol apare pe internet!

Noul adaptor pentru utilizarea camerei DJI X7 la sol apare pe internet!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 27. 09. 2021., 12:18:14

  • Distribuie:

Adaptor pentru utilizarea camerei DJI X7 la sol - Au aparut o serie de imagini ale unui nou produs DJI. Nu este usor de spus, dar se pare ca ar putea fi un nou adaptor pentru utilizarea camerei si obiectivelor din seria X7. Poate ca sunteti familiarizati cu Zenmuse X7 de la DJI. Este o camera compacta Super 35mm, completata cu un gimbal integrat, conceputa pentru a functiona cu Inspire 2 si cu succesorul sau, probabil. X7 filmeaza 6K CinemaDNG si 5.2K Apple ProRes. Cu 14 opriri de gama dinamica si un set de patru obiective prime, X7 a devenit un favorit al cinematografilor aerieni. De fapt, unii spun despre calitatea produsa ca rivaleaza cu camere mult mai mari.

 

Este acesta un adaptor pentru utilizarea camerei X7 la sol?

Cea mai recenta scurgere are loc, asa cum se intampla adesea, prin amabilitatea de pe Twitter a lui @OsitaLV.Interfata noua

Nu sunt foarte multe lucruri deductibile din fotografie. Dar un lucru iese in evidenta: interfata. Dupa cum noteaza @OsitaLV, are doua interfete. Asta ar putea insemna ca unele produse existente, cum ar fi camerele X4S si X5S nu ar putea fi compatibile cu transmiterea.Alte caracteristici?

Ei bine, din imaginile din postarea lui @OsitaLV, putem prelua inca cateva idei:

Doua heat-sinkuri

Optiuni multiple de montare pentru Ronin si trepiede

Ceea ce par a fi sigilii rezistente la conditii meteo nefavorabile

Iesire video cu patru pini

Unele constructii din fibra de carbon

Nu exista o multime de informatii aici in acest moment, dar ceea ce vedem face acest lucru foarte interesant. De asemenea, are sens. In cazul in care linia de camere si obiective X7 a DJI are o performanta buna, ar avea sens sa extinda acest produs, nu doar pentru cei care filmeaza sau fotografiaza in aer. Exista inca o multime de profesionisti video care lucreaza exclusiv pe teren solid, iar punerea la dispozitie la sol a unui obiectiv foarte respectat si a camerei inseamna deschiderea unei piete de vanzare complet noi pentru obiectivele prime existente.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index