Noua lege FAA

Noua lege FAA

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:21:02

  • Distribuie:

Noua lege FAA. FAA incearca sa vina cu o solutie la problema identificarii dronelor, care chiar poate reduce numarul de incalcare al legilor actuale, prin stickere care contin datele operatorului lipite pe drona.


Pentru moment doar in America


Pentru moment noua reglementare va fi valabila doar pe teritoriul Americii. Pana acum pentru unele drone a fost nevoie de lipirea unui sticker pe drona. Acesta trebuia sa contina Codul Numeric Personal al pilotului, dar nu a fost specificat unde trebuie lipit acesta sticker. Ca urmare o mare parte a pilotilor de drone au lipit stickerul in interiorul dronei. Daca noua lege va fi implementata stickerul va trebui lipit intr-un loc bine vizibil pe drona.


Aplicarea legii


Este important de stiut, legea a fost doar solicitata de catre FAA si este in curs de acceptare. Proprietarii de drone au 30 de zile pentru a-si exprima opiniile despre noua reglementare, insa FAA ar vrea sa scurteze aceasta perioada la 10 zile, ei considera ca noua lege trebuie sa fie aplicata cat mai repede.


In cazul in care noua lege va fi acceptata si se dovedesta a fi utila, nu este exclus ca va fi aplicata in toata lumea. America fiind tara in care va fi testata noua reglementare.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index