Noua drona FPV de la DJI ajunge in baza de date FCC, lansarea este aproape

Noua drona FPV de la DJI ajunge in baza de date FCC, lansarea este aproape

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:49:53

  • Distribuie:

Noua drona FPV de la DJI a ajuns oficial in baza de date FCC, impreuna cu un nou controller si ochelari FPV. Drona va fi, probabil, lansata la sfarsitul acestei luni sau la inceputul lunii viitoare.

Toate listarile ce au in vedere noul produs sunt clasate cu date de confidentialitate ce indica lansarea sa la mijlocul anului viitor, insa credem ca nu credem ca este cazul. Avand in vedere experientele anterioare; DJI stabileste, in mod normal, datele ce apar in baza de date FCC la o diferenta de aproximativ sase luni de la lansarea propriu-zisa a produsului. Asta ne indica faptul ca lansarea propriu-zisa se va incadra in intervalul decembrie 2020 – ianuarie 2021.

In plus, DJI obisnuieste sa publice produsele in baza de date FCC cu aproximativ o luna inainte de lansare. Acest lucru indica, din nou, aparitia noului produs in urmatoarele luni. Exista si sansa ca DJI sa anunte noua drona FPV inainte de sfarsitul anului; incepand livrarile doar de anul viitor.

 

Noua drona DJI FPV

Din eticheta FCC, putem vedea numarul modelului noii drone, anume FD1W4K. Este posibil ca ultimele 2 caractere din numarul modelului sa insemne, intr-adevar, ca drona va putea filma in 4K. Drona are o baterie de 2000mAh care ruleaza la 22.2V. Eticheta FCC este situata in interiorul compartimentului pentru baterie. Acest fapt sugereaza ca bateria este plasata intr-un compartiment care o tine in siguranta, in caz de prabusire.

 


Telecomanda DJI FPV 2

Eticheta FCC a telecomenzii pentru noua drona FPV de la DJI dezvaluie ca aceasta are o baterie de 2600 mAh care functioneaza la 3.6V, iar numarul modelului este FC7BGC. Putem observa ca telecomanda are o gaura de aerisire chiar sub eticheta; si ceea ce par a fi manere cauciucate pe ambele parti.

 


DJI FPV Goggles 2

Noii ochelari FPV par sa aiba acelasi design ca prima versiune, cu o eticheta FCC similara. Ochelarii FPV au numarul de model FGDB28, ruland cu o baterie de 11.1V – 25.2V. A doua imagine de mai jos ne dezvaluie doua comutatoare de reglare (adjustment switches) in partea de jos a ochelarilor, doua gauri pentru aerisire; si ceea ce pare a fi locul in care se afla nasul in timpul purtarii.


 

Ce stim pana acum despre noua drona FPV de la DJI

Luna aceasta, am devenit familiari cu noua drona FPV de la DJI. Odata cu drona, am vazut si noii ochelarii FPV si noul controller. Cutia, pe care scrie “DJI FPV Combo”, sugereaza faptul ca vom putea beneficia de un pachet RTF. Vor exista, probabil, si alte pachete, ce vor include doar drona sau drona cu ochelarii.

Imaginile pe care le-am vazut pana acum nu ofera detalii despre camera dronei.  
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index