Noua drona DJI FPV – poza dupa un spectacol murdar

Noua drona DJI FPV – poza dupa un spectacol murdar

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:51:53

  • Distribuie:

 Noua drona DJI FPV – poza dupa un spectacol murdar. O imagine de pe retelele de socializare chinezesti ilustreaza o drona care s-a rostogolit prin noroi de cateva ori. Cu siguranta nu este o poza de promovare autorizata.

Din cate stim, persoanele cu acces la noua drona DJI FPV inainte de lansare care ar fi putut partaja imaginea se impart in doua categorii: fie un angajat DJI (care, daca a publicat poza, poate fi sanctionat sau chiar concediat), sau o parte terta care a semnat (si, eventual, incalcat) un acord de nedivulgare. Aici se includ si persoanele de la FCC, care verifica puterea transmisiei, frecventele etc. Pur si simplu, oamenii nu ar trebui sa divulge informatii despre noul produs. Cu toate acestea, s-a format deja un mic portofoliu cu imaginile noii drone.

 

Noua drona DJI FPV apare din nou pe social media

In noua imagine, vedem drona DJI FPV intr-o ipostaza interesanta – acoperita cu noroi. In plus, pare putin deteriorata.Arata destul de murdar. Mai mult, se pare ca varful de plastic negru aflat deasupra camerei a fost putin zdrobit. Nu se potriveste perfect cu canopy-ul din dreapta. Puteti observa si in alte parti ca potrivirea pieselor nu e ideala. Canopy-ul in sine pare rezemat lejer de suruburile hexagonale cu aspect ruginit. Poza sigur a fost postata fara stirea celor de la DJI. Nu exista nicio modalitate in care DJI ar dori ca imaginea dronelor sale sa le ilustreze murdare si deteriorate, mai ales inainte de lansare.

 

Ce mai putem deduce din aceasta fotografie ce ilustreaza noua drona DJI FPV?

Ne-au captat atentia bratele din fata. Am remarcat mai devreme ca pareau sa fie puternice. Aici putem spune mai clar ca au fost fabricate intr-o forma mai aerodinamica (desi autocolantele nu vor fi de ajutor la fluxul laminar). Aceasta alegere de proiectare ar fi fost probabil facuta pentru a adauga rigiditate suplimentara bratelor frontale – care sunt mai susceptibile de a avea un impact puternic. Puteti observa aceasta caracteristica in urmatoarea imagine, care arata drona planand:S-a prezis ca noua drona DJI FPV nu va fi o drona de curse. Va avea toate caracteristicile stabile pentru care DJI este cunoscut, inclusiv Position Hold, GPS, and Return-to-Home. Drona va fi capabila sa zboare ca o drona de curse FPV, insa nu este scopul sau principal. Drona are multe functii adaugate in software, o experienta de pilotaj confortabila, toate cele. Aceasta fotografie, daca nu a fost facuta rapid cand drona se ridica, pare sa ilustreze drona planand.


Acum, asteptam…

Asa cum am spus si inainte, nu credem ca drona va mai fi lansata in 2020. Avand in vedere, insa, viteza cu care apar scurgerile de informatii, am spune ca va fi lansata devreme in 2021. O postare online sugereaza data de 8 ianuarie, insa nimic nu e sigur inca. Combo-ul se presupune ca va costa in jur de 1500 de dolari.

Un lucru putem spune cert. Acum, macar stim cum arata drona acoperita in noroi. 👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index