Noua drona DJI FPV, gata de lansare?

Noua drona DJI FPV, gata de lansare?

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 00:25:34

  • Distribuie:

Noua drona DJI FPV pare sa fi aparut intr-un nou videoclip pe retelele de socializare chineze. Nu este foarte clar, dar pare sa arate noua drona DJI in zbor. Acesta dezvaluie imaginea controlerului DJI pe care am vazut-o intr-o fotografie anterioara, impreuna cu drona FPV in zbor.
De ce credem ca aceasta este noua drona DJI FPV?

O multime de falsuri pot aparea in momente ca acesta si suntem intotdeauna constienti de faptul ca cineva ar putea falsifica aceste leak-uri. Exista insa cateva lucruri care ne ofera incredere ca este legitim. Pentru inceput, exista o imagine a noului controller DJI FPV. De asemenea, puteti vedea cateva autocolante pe noua drona DJI FPV, care par sa contina o lista. Acest lucru este normal pentru produsele DJI care sunt testate; este o lista de verificare pentru persoana care efectueaza zborul pentru a se asigura ca totul functioneaza.


 

Aparitia unei noi imagini a controllerului confera in mod evident acestui videoclip o nota de legitimitate. Este putin probabil ca cineva care doreste sa joace o farsa sa aiba acces la ceea ce este in mod clar o imagine legitima a produsului inedit. Comparati imaginea cu cea aparuta anterior:


 

Forma dronei

Ne dorim sa existe si mai multe detalii in acest videoclip; dar se vede destul de clar ca forma dronei din videoclip se potriveste aproximativ cu forma neobisnuita si oarecum voluminoasa pe care am vazut-o anterior:

 


Cand isi va lansa DJI noua drona FPV?

Avand in vedere ca am vazut dovezi ca DJI a trimis echipamente de testare influencerilor in Indonezia, putem specula ca lansarea este aproape. Acelasi lucru este valabil si pentru acele liste de verificare de pe autocolante. Testarea, in general, este faza finala inainte ca produsul sa iasa pe piata.

Cu toate acestea, se apropie putin prea mult de Craciun cu aceasta lansare. In plus, toate aceste scurgeri de informatii par sa provina din Asia de Sud-Est. Dupa ce va aparea o fotografie cu drona in inventarul Best Buy, vom avea un raspuns aproximativ.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index