Noua aplicatie AirHub usureaza gestionarea dronelor

Noua aplicatie AirHub usureaza gestionarea dronelor

Publicat de pe data de 28. 07. 2020., 09:50:06

  • Distribuie:

AirHub a lansat o actualizare a aplicatiei sale de administrare a dronei, adresata pilotilor profesionisti de drone care isi gestioneaza cu usurinta flotele. Noua actualizare a aplicatiei permite pilotilor sa inregistreze incidente, sa inregistreze activitatile de intretinere si sa afiseze diferite straturi ale hartii.

Noua actualizare este chiar acum disponibila pentru Android si iOS, dar necesita un abonament platit pentru a accesa setul complet de functii, inclusiv intocmirea listelor de verificare si gestionarea echipelor.

 

Functii noi

Noua actualizare permite utilizatorilor sa raporteze un incident, accident sau pericol chiar din aplicatie, cu posibilitatea de a adauga o scurta descriere a incidentului impreuna cu fotografii, faza de zbor si starea incidentului.

 

Acum puteti comuta intre diferite niveluri ale hartii atunci cand va aflati in aplicatie, asa cum se poate in Google Maps. Noua actualizare a aplicatiei permite o intretinere usoara, o biblioteca extinsa pentru a tine evidenta echipamentelor dvs., jurnalele automate atat pentru baterii, cat si pentru drone si o gestionare imbunatatita a echipei.

 

Aplicatia

Aplicatia AirHub permite pilotilor sa planifice zboruri cu posibilitatea de a vedea restrictiile si reglementarile din spatiul aerian, conditiile meteorologice, gestionarea membrilor echipei si adaugarea de note si documente la misiuni pentru referinte viitoare. Aplicatia va permite, de asemenea, sa zburati drone DJI chiar din aplicatie, fara a fi nevoie de nicio configuratie suplimentara.

 

In timp va aflati in zbor, aplicatia permite managerilor si controlului traficului aerian sa va urmareasca flota de drone cu date in timp real folosind ControlHub si tabloul de bord de gestionare a traficului fara pilot U-Space al AirHub. Odata ce zborurile s-au incheiat, toate datele zborului sunt automat inregistrate si accesibile intr-un jurnal digital. Acest lucru permite o imagine de ansamblu a tuturor activelor dvs. si tine evidenta intretinerii drone.AirHub

AirHub dezvolta aplicatii software si mobile pentru drone si desfasoara activitati de consultanta pentru organizatiile din lumea dronelor. AirHub ofera, de asemenea, instruire si sprijin pentru ca companiile noi din lumea dronelor sa fie pregatite si gata de zbor.O monstra din caracteristica de scanare 3D Skydio

Atentie DJI si Zhiyun: Manfrotto intra pe piata stabilizatorului gimbal


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index