Noua actualizare DJI FLY / Noi detalii despre MINI SE

Noua actualizare DJI FLY / Noi detalii despre MINI SE

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 01. 07. 2021., 11:31:30

  • Distribuie:

DJI a lansat o versiune actualizata a aplicatiei lor FLY si, ca de obicei, exista cateva imbunatatiri.


Este timpul pentru o noua descarcare, iar momentul este acum. Acest lucru este valabil mai ales daca va uitati la noul MINI SE, care pare a fi un Mavic Mini reambalat, cu cateva usoare modificari. De fapt, Ishveena Singh, de la DroneDJ, a scris despre disponibilitatea MINI SE in Malaezia si despre lansarea sa anticipata la nivel mondial.


Noua versiune este 1.4.8.

Cu doar o saptamana in urma, au lansat versiunea 1.4.4, care se ocupa de cateva caracteristici si optimiza calitatea generala a aplicatiei. Si acum exista o noua versiune. Si motivul?

Da, este din cauza MINI SE - care pare a fi pe punctul de lansare aproape la nivel mondial. Spunem „aproape” pentru ca aparent nu va fi vandut in SUA.Cei de la DJI au venit cu un raspuns declarand ca: “DJI Mini SE este un produs specializat adaptat pentru pilotii de drone entry-level de pe pietele in care se dezvolta utilizarea dronelor de consum. Foloseste componentele interne ale dronei Mavic Mini in carcasa Mini 2, care genereaza o rezistenta la vant usor mai mare, dar ofera o mare parte din performantele originalului Mavic Mini la un pret foarte atractiv. In prezent, nu exista planuri de a vinde acest produs in SUA sau Europa (in afara de Rusia)”.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index