Noua actualizare a aplicatiei DJI Fly - scanare tinta, imbunatatiri hyperlapse

Noua actualizare a aplicatiei DJI Fly - scanare tinta, imbunatatiri hyperlapse

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 07:41:06

  • Distribuie:

Aplicatia DJI Fly a primit noi imbunatariti, ducand-o la versiunea 1.1.4. Astfel, au avut loc imbunatatiri la interfata utilizatorilor si imbunatatiri la caracteristicile DJI Mavic Air 2. De asemenea, au fost remediate cateva erori care au facut ca aplicatia sa se prabuseasca/blocheze in mod neasteptat.


Cea mai noua actualizare, versiuea 1.1.4 a adus noi imbunatatiri la icoanele folosite pentru semnalul telecomanzi si semnalul GPS-ului. Actualizarea a remediat si problemele de blocare ale aplicatiei si stabilitatea acesteia.

Noua actualizare a introdus o alternativa de scanare a tintelor in setarile de control pentru Mavic Air 2. Cand este activata, aceasta permite scanarea si afisarea automata a obiectelor din fata camerei si afisate ca puncte de urmarire adecvate.


Hyperlapse gratuit pentru Mavic Air 2 accepta acum functia de reflector. Aceasta înseamna ca, dupa ce un obiect a fost selectat pentru a urma obiectul, acesta va ramane in centrul vizualizarii camerei in mod automat.

Noua actualizare este disponibila chiar acum pentru a fi descarcata prin App Store si Play Store. Actualizarea pare sa se desfasoare lent în urmatoarele zile.


DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 este cea mai recenta drona lansata de DJI, cu un set de caracteristici interesante, inclusiv 4k 60fps video, 48MP fotografii, ActiveTrack 3.0 si fotografii HDR și video. DJI Mavic Air 2 are un timp de zbor maxim de 34 de minute si poate zbura pana la 10 km distanta.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index