Noua actualizare a aplicației DJI Fly

Noua actualizare a aplicației DJI Fly

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 11. 10. 2021., 12:11:47

  • Distribuie:

O noua actualizare pentru aplicatia DJI Fly pentru Android este acum disponibila si exista cateva caracteristici demne de remarcat care fac ca actualizarea sa merite.


DJI Fly versiunea 1.4.12


Uneori poate fi greu de inteles ce imbunatatiri aduce DJI in noile versiuni ale aplicatiei sale Android, deoarece compania nu actualizeaza pagina oficiala de descarcare DJI Fly cu note de lansare.  Daca decideti sa actualizati la versiunea 1.4.12, iata la ce va puteti astepta:


-O noua functie de streaming in setarile de transmisie a imaginii, care va permite sa partajati inregistrarile dronei in timp real

-Suport pentru vizionarea videoclipului inainte de pierderea transmisiei imaginii

-Suport pentru noul Android 12, care se asteapta sa soseasca pe telefoanele Google Pixel si pe dispositivele Samsung Galaxy, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo si Xiaomi

-O solutie pentru anumite probleme si optimizarea calitatii generale a aplicatiei

-Streaming live de la o drona DJI


Noua functie de streaming live va permite sa transmiteti in flux videoclipurile cu drone pe diferite platforme, utilizand un protocol de comunicatie numit RTMP.

Aveti posibilitatea de a alege intre rezolutia 720 si 1080p si 5/3 Mbps.

Actualizarea aplicatiei este posibila pentru dronele DJI Mini 2, DJI Air 2S, DJI Mini SE, DJI FPV, Mavic Mini si Mavic Air 2.


Daca sunteti utilizator iPhone sau iPad, nu este necesar sa fiti dezamagiti, deoarece DJI a confirmat ca lucreaza la o actualizare si pentru iOS. In plus fata de optimizarea aplicatiilor si remedierea anumitor probleme, viitoarea actualizare iOS va include suport live-stream.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index