Nou zvon: Mavic Mini 2 e pe drum. Ce caracteristici ar trebui sa aiba?

Nou zvon: Mavic Mini 2 e pe drum. Ce caracteristici ar trebui sa aiba?

Publicat de pe data de 05. 01. 2021., 23:48:40

  • Distribuie:

Ei bine.. Un tipster DJI de incredere, @OsitaLV, a lansat un Tweet scurt si la obiect: “Mavic Mini 2 este pe drum”. Exista o multime de oameni care asteapta asta… Impreuna cu unele imbunatatiri.


Cand Mavic Mini a fost scos pe piata, a fost imediat imbratisat cu entuziasm. Motivul? Aceasta “drona de buzunar” a impachetat o multitudine de caracteristici impresionante in mica sa forma de 249 de grame: fotografii foarte bune si precizie a culorilor, impreuna cu videoclipurile de 2.7k si un timp de zbor neasteptat, 30 de minute. Intr-adevar, este remarcabil ca au reusit sa impacheteze atat de multa tehnologie intr-o drona atat de mica. Dar acesta le-a fost si scopul.


Mavic Mini 2

Nu cred ca anticipa nimeni cu adevarat aparitia noului Mini. Cu siguranta s-a vorbit despre un Mavic 3 Pro, cum ca ar urma pe lista de lansare, sau, probabil, o noua drona FPV. Mavic Mini 2? Nu ne asteptam!Cu toate acestea, misteriosul @OsitaLV pare sa stie lucrurile. Au aparut mai multe zvonuri din acel cont care aveau o baza solida, asa ca contul sau de Twitter nu este de ignorat. Chiar si atunci cand spune doar: “Mavic Mini 2 e pe drum.”.


Caracteristici?

Nu stim nimic sigur, dar cateva presupuneri nu o sa ne raneasca. Pana sa ajungem acolo, merita sa aruncam o privire asupra modelului existent. Acest videoclip a fost lansat in octombrie 2019:In primul rand, greutatea este putin probabil sa se schimbe. Exista o piata considerabila pentru dronele de sub 250 de grame, asa ca ar fi un gest nechibzuit din partea DJI sa adauge in greutate noului Mini. De asemenea, forma probabil o sa ramana aceeasi, cu bratele pliabile si un aspect general similar stilului Mavic. Asteptam, totusi, imbunatatiri in alta parte!


Camera?

Sezorul actual al camerei capteaza videoclipuri de 2.7k si are 12MP. Este destul de impresionant, dar putem paria ca DJI nu se va abtine din a imbunatati aceasta parte. Un senzor mai bun nu va adauga o greutate semnificativa, iar capacitatile senzorilor cresc in mod constant. Ne-ar placea sa fim surprinsi cu videoclipuri 4k si imagini de calitate mai buna.


Originalul Mavic Mini poate capta mai multe stiluri QuickShot, in care urmareste un subiect printr-o miscare tip sablon – un lucru excelent, insa nu este infailibila cand vine vorba de urmarit. Nu am fi surprinsi daca noua generarie de Mavic Mini ar avea AI mai bun, si poate chiar un procesor mai bun pentru a face fata greutatii ridicate. Timpul de zbor este deja grozav, la 30 de minute, dar nu ne-am mira daca DJI ar afla cum sa stranga cateva miliarde de electroni in fiecare incarcare.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index