Noile gimbaluri DJI Ronin apar din nou in media, de data aceasta ambalate

Noile gimbaluri DJI Ronin apar din nou in media, de data aceasta ambalate

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 15:43:43

  • Distribuie:

Viitoarele gimbaluri DJI Ronin si-au facut aparitia pe social media destul de des in ultimele luni, cea mai recenta imagine fiind una a ambalajelor de vanzare.

@OsitaLV a distribuit imagini cu ceea ce pare a fi ambalajul sau materialele de marketing pentru DJI RS2 si DJI RSC2.

Noua imagine nu ne ofera altceva decat sa confirmam inca o data noul nume al amelor gimbaluri.

Traducand textul de mai jos, ajungem la “Master in place” pe cutia DJI RS2 si “Good show doubled” pe ambalajul DJI RSC 2. Nu putem concluziona prea multe din asta, dar va fi probabil sloganul pentru fiecare gimbal.Data lansarii

Twitter leakerul @OsitaLV a afirmat ca noile gimbaluri vor fi lansate pe 15 octombrie, la doar doua zile distanta. Nu putem confirma aceasta data, dar avand in vedere toate scurgerile de informatii despre noile produse si faptul ca acestea deja exista in baza de date FCC, este probabil ca lansarea sa aiba loc in data banuita.

DJI RS2 si DJI RSC2

Viitorul RS2 are un nou display incorporat pentru a controla setarile gimbalului, precum si unele dintre setarile camerei.

Ambele gimbaluri au, in pachetul Pro Combo, sistemul de transmisie a imaginii Ronin RavenEye si DJI Focus Wheel incluse. Ambele gimbaluri au 3 porturi USB-C, unul pentru camera, unul pentru Focus Wheel si unul pentru sistemul de transmisie a imaginii. 


Facebook: DJI Romania, Dronshop.ro


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index