Mult asteptata drona DJI FPV ar putea fi lansata in februarie 2021

Mult asteptata drona DJI FPV ar putea fi lansata in februarie 2021

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:52:46

  • Distribuie:

Mult asteptata drona DJI FPV a fost starul internetului in ceea ce priveste entuziastii de drone in ultimele luni. Lansarea e aproape. Se pare ca februarie 2021 este momentul in care vom vedea in cele din urma noua drona.

 

Un leaker cunoscut, @OsitaLV, a sustinut ca drona DJI FPV se va lansa probabil la un moment dat dupa Anul Nou Chinezesc (12 februarie). Aceasta data anuleaza posibilitatea lansarii dronei la CES, la inceputul lui 2021. CES pare un loc bun pentru lansarea unei noi linii de produse.

Exista posibilitatea ca DJI sa prezinte drona la CES, apoi sa permita oamenilor sa o achizitioneze la un moment dat dupa Anul Nou Chinezesc.

 

Motivul asteptarii suplimentare?

Acest timp suplimentar de asteptare este probabil folosit pentru producerea a mai multor unitati inainte de lansare. Aceasta drona reprezinta debutul companiei DJI pe piata FPV, un moment important. DJI sigur va dori sa impresioneze si sa prezinte, prezentand drona la capacitate maxima. Cel mai bun mod de a face asta este printr-un anunt virtual adecvat si, in final, printr-o demonstratie live.

 

Mult asteptata drona DJI FPV

Dupa analiza listei de drone, avem acum mai multe confirmari ca noua drona va fi numita “DJI FPV Drone”. Listarea FCC contine documentele normale ce insotesc drona, eticheta FCC si locatia etichetei.

Eticheta ne dezvaluie numarul modelului – FD1W4K. Conform unei remarci anterioare, ultimele 2 caractere din numarul modelului ar putea sugera caracteristica 4K. Drona are o baterie de 2000mAh care ruleaza la 22.2V. Eticheta este, de asemenea, situata in interiorul compartimentului pentru baterie. Acest fapt sugereaza ca bateria este blocata in timpul zborului, pentru a o tine in siguranta in caz ca drona urmeaza sa se prabuseasca.

 

Telecomanda DJI FPV 2

Noua telecomanda pentru drona FPV are si ea atasate documentele si eticheta aferente. Conform etichetei, putem observa ca are o baterie de 2600 mAh, ruland la 3.6V; numarul modelului este FC7BGC. Telecomanda are o gura de aerisire chiar sub eticheta si ceea ce par a fi manere cauciucate pe ambele parti. Chiar deasupra acesteia, observam ceea ce pare a fi suportul pentru antena – pe care am mai vazut-o anterior.

 

DJI FPV Goggles 2

Noii ochelari par sa urmeze acelasi design ca prima versiune, cu o eticheta FCC similara. Ochelarii FPV au numarul de model FGDB28 si ruleaza cu o baterie de 11.1V-25.2V.

 👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index