Motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie

Motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:48:53

  • Distribuie:

Motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie - Exista o multime de speculatii acum despre iminenta drona FPV a DJI. Este clar ca oamenii asteapta cu nerabdare lansarea noii drone DJI FPV. Multi par sa fie dornici sa vada personal aceasta noua drona. Acest lucru ne ajuta sa ne dam seama de potentialul imens al noii drone.

 

Unul dintre multele motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie este ca oamenii adora experienta FPV

In toamna anului 2016, a avut loc evenimentul de lansare pentru originalul Mavic Pro din New York. In acelasi timp, spectatorii au vazut prima data experienta DJI Goggles. Este pur si simplu un sentiment uimitor sa vezi ce vede drona. Daca imaginea este clara, chiar simti ca zbori. Cine nu si-ar dori asta? Depinde foarte mult de experienta de intrare in aceasta lume a dronelor FPV. Nu vorbim despre cost. Vorbim despre procesul de invatare.


 

FPV traditional nu este usor

Este nevoie de multa practica. Software-ul de simulare va poate ajuta, insa chiar si asa, implica numeroase cazaturi pana deveniti buni. Este important de mentionat si faptul ca majoritatea dronelor FPV sunt facute pentru curse. Acest lucru inseamna ca trebuie sa aflati despre configuratorul Betaflight. Aflati despre un radio cu mai multe submeniuri. Backup-ul si incarcarea setarilor cu Open TX Companion. Aflati sa lipiti, construiti si sa reparati lucruri – plus multe altele.

Invatarea zborului FPV nu este o sarcina usoara. Odata ce ati inclus toate modificarile, poate fi oricum o perspectiva intimidanta. Este greu, si este frustrant.

DJI isi propune sa schimbe aceasta experienta pentru totdeauna.

 

Care sunt aceste motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie?

DJI nu are cum sa scoata un produs care nu va fi gata de zbor direct scos din cutie. Este probabil ca aceasta drona sa aiba toate beneficiile pe care majoritatea dronelor FPV nu le au; GPS, Return To Home, geofencing si multe altele. Mai presus de toate este ca va avea moduri precum Tripod – echivalentul “rotilor ajutatoare” pentru un pilot FPV incepator. De asemenea, va avea probabil unele dintre aceleasi caracteristici pe care le indragim si la Mini 2 si Mavic Air 2, cum ar fi QuickShots. Nu am fi surprinsi daca aceasta drona ar avea chiar un mod “Follow Me”; spunem asta deoarece multi folosesc FPV ca modalitate de filmat pentru sporturi precum motocross, ciclism si altele.


 

In plus, drona sigur va fi configurata pentru un zbor optim din fabrica. Nu va trebui conectata la vreun software tert si nu veti regla ratele PID; sau nu veti modifica alte setari care ar putea cauza drona sa fie accidentata. De asemenea, credem (avand in vedere ca unele dintre modurile antementionate vor fi o optiune) ca veti putea zbura drona pur si simplu in Line-of-Sight, fara ochelari.

 

Unul dintre aceste motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie este ca nu este o drona de curse

Acest lucru a mai fost specificat, si va mai fi pe viitor: toate dronele de curse sunt FPV, dar nu toate dronele FPV sunt drone de curse. Banuim ca vor exista unii din comunitatea de curse care vor critica produsul DJI. Chiar daca este rapida, nu este la fel de rapida ca alte drone de curse. Sau, poate fi faptul ca are plastic suplimentar si arata putin neobisnuit; lumea este obisnuita cu drone FPV stripped-down, care combina rezistenta cu greutatea redusa. Acea critica va fi clasata drept critica constructiva. DJI pare sa fie pe cale sa introduca un stil complet nou de drona FPV.

 

Inca unul dintre aceste motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie – reprezinta echilibrul perfect intre viteza si stabilitate

Chiar si un incepator va putea zbura aceasta noua drona direct scoasa din cutie. Daca doreste, va putea pilota aceasta drona intr-un mod lent si stabil. La fel ca dronele obisnuite DJI – foarte diferita de o drona de curse – suspectam ca, in unele moduri, veti putea elibera comenzile si drona va plana singura. Daca doriti sa concurati, probabil nu va trece mult timp pana cand va aparea o “noua liga”, sau chiar adunari informale, in care oamenii isi vor pune dronele DJI una impotriva celeilalte.


 

Va reprezenta DJI FPV o noua categorie de drone?

Asa cum CineWhoop si-a sculptat propria nisa ca o platforma agila, cinematica; la fel si noul DJI FPV isi va stabili propria nisa. Exista cateva motive pentru care drona DJI FPV reprezinta o inovatie, precum: un FPV care este extrem de usor de manevrat, cu timp de zbor extins si are toate, sau aproape toate caracteristicile de software impresionante pe care le-am astepta de la DJI. 👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index