Motive pentru care ai nevoie de Mavic 2 Enterprise Advanced

Motive pentru care ai nevoie de Mavic 2 Enterprise Advanced

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 20. 10. 2021., 10:24:59

  • Distribuie:

Cand DJI a lansat Mavic 2 Enterprise Dual, toata lumea a fost impresionata de controale, capacitatile de imagistica termica si spectrul vizual al camerei. Compania nici nu si-a lasat timp sa se bucure complet de succes si a lansat versiunea Mavic 2 Enterprise Advanced. De ce merita acest upgrade? Sa vedem.


Imagini termice puternice intr-o sarcina utila de dimensiuni reduse

Primul lucru pe care il observa oricine atunci cand compara Mavic 2 Enterprise Dual cu Mavic 2 Enterprise Advanced este rezolutia termica imbunatatita. Cu o rezolutie termica de 640x512, Advanced are o rezolutie de 4 ori mai buna decat predecesorul sau. Acest lucru are ca rezultat imagini mai clare si capacitatea de a capta detalii fine la o distanta mare. Zoom-ul termic 16x este ceva ce a incantat toti utilizatorii. Cu o rezolutie mai mare si un zoom mai mare, operatiunile de inspectie sunt acum mai sigure, colectand in acelasi timp detalii mult mai fine.

O imbunatatire usor ignorata a senzorului termic este rata de improspatare imbunatatita drastic, de 30Hz. Aceasta rata de improspatare poate spori eficienta operatiunilor de supraveghere, cautare si salvare, facilitand vizualizarea miscarii.

Elementul cheie este noul senzor termic radiometric. Aceasta tehnologie face posibil ca Mavic 2 Enterprise Advanced sa masoare temperatura pixelilor individuali. Capacitatea de a masura temperaturile in timpul zborului este nepretuita pentru operatiunile de inspectie industriala, inclusiv inspectia solara, a gazelor si a curentului electric.


RTK-ul face inspectiile mai usoare si mai sigure

Unul dintre lucrurile noastre preferate despre Mavic 2 Enterprise Advanced este posibilitatea de a monta rapid accesorii precum un difuzor sau un reflector. Pe langa toate acestea, Advanced este singurul Mavic compatibil RTK. Modulul RTK disponibil ofera utilizatorilor precizie la nivel de centimetru si capacitatea de a programa peste 200 de puncte de trecere. Aceste caracteristici sunt esentiale pentru operatiuni de constructie si inspectie a parcurilor eoliene, spre exemplu. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index