Modul Waypoint cu drona DJI Mavic Air Prin aplicatia Litchi

Modul Waypoint cu drona DJI Mavic Air Prin aplicatia Litchi

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 21:45:09

  • Distribuie:

Dronele cu capabilitatea de a inregistra cu 4K de la DJI sunt lansate cu modurile de Boumerang, Asteroid si SmartCapture. Dar utilizatorii au descoperit rapid ca modul Waypoint lipseste de pe DJI Mavic Air. Modul Waypoint este utilizat in mod normal pentru a crea misiuni sau pentru a crea fotografii mai blânde. Chiar daca modul Waypoint este disponibil pe majoritatea dronelor de la DJI, dar la Mavic Air si Spark ii lipsesc. Deoarece DJI a eliminat modul waypoint pe Mavic Air, dar ca inlocuitor prin aplicatia numita Litchi se poate utiliza Modul waypoint. Aplicatia se poate achizitiona pe dispozitivele Android si pe IOS. Chiar este similar cu aplicatia DJI Go 4, dar exista o mica diferenta. Cei care invata in mod vizual, aici este un tutorial cu modul Mavic Air Waypont create de Drones and Electric Unicycles:
Cum să zburați cu Mavic Air Waypoint prin intermediul Litchi


După ce deschideți Litchi, configurați setările camerei sau video. Indicație: puteți fotografia o hiperlapse cu dronă folosind fotografii temporizate în modul Waypoint!

Atingeți colțul din stânga sus unde scrie “FPV” și setați modul la “Waypoint”. Apoi mergeți la hartă și găsiți zona în care doriți să începeți o misiune Waypoint.


Atingeți pictograma din stânga cu o roată dințată albastră.


Dupa setarea modului Heading la “User Controlled”, Finalizati actiunea “Back to First Waypoint” (Inapoi la primul punct). La mod de traseu la “Curved Turns” setati o viteza preferata. Asigurati-va, de asemenea, ca setati Default Pitch Mode la “Disablesd” (Dezactivat) si rotire pe “Manual”. Odata ce aceste setari au fost formate, apasati “Close”.


Atingeți un punct de pornire dorit. Sfat: apasati lung punctul de parcurs pentru a reloca punctul de parcurs.


Stabiliti cat mai multe puncte de parcurs necesare. Sfat: daca trebuie sa stergeti un punct, atingeti-l si atingeti butonul din stanga sus cu un marcaj rosu. De asemenea, puteti adauga un alt punct de parcurs atingand butonul cu o pictograma verde.


Acest Tutorial cu Modul Mavic Air Waypoint este realizat pentru orice Drona DJI suportat de Litchi, chiar daca controlerul pierde semnal. Dar setarile de misiune pot fi ajustate pentru alte tipuri de misiuni Waypoint.


De ce sa folosim si Litchi?


Modul Waypoint al lui Litchi poate fi folosit pe alte drona de exemplu Phantom 4 Pro si chiar daca controlerul pierde semnal, Litchi forteaza drona sa termine misiunea. In loc de abordarea lui DJI Go 4 de a zbura spre fiecare loc individual pentru a stabili un punct de referinta, Litchi este proiectat sa permita utilizatorilor sa presetreze punctele diferite prin intermediul aplicatiei sau computerului, chiar inainte ca drona sa decoleze . De asemenea, se pot ajusta altitudinea si viteza la fiecare punct, precum si punctele de focalizare ale camerei. In afara de faptul ca zboara in mod autonom cu modul Waypoint, Panorama, VR si alte moduri similare de zbor DJI Go 4 sunt susținute de Litchi. Unii piloți de drone prefera simplitatea lui DJI Go 4, dar Litchi a fost creat ca o aplicatie alternativa.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index