Mini SE lansata in China ca fiind cea mai ieftina drona entry-level de la DJI

Mini SE lansata in China ca fiind cea mai ieftina drona entry-level de la DJI

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 26. 07. 2021., 08:07:48

  • Distribuie:

DJI extinde incet si constant locurile in care este disponibila cea mai ieftina drona de pana acum, Mini SE. Dupa ce a dat lovitura in Asia de Sud-Est si America de Sud in urma cu cateva saptamani, Mini SE are debutul pe piata sa interna in China. Acolo, drona de 249 de grame este vanduta la un pret de aproximativ 309 de dolari.

Trebuie sa ne amintin ca DJI Mini SE nu este o versiune low-cost a dronei Mini 2, ci un Mavic Mini mai putin costisitor, care a fost lansat pentru prima data in 2019. Ceea ce difera este faptul ca Mini SE este ambalat in carcasa Mini 2 si foloseste aceeasi baterie ca Mini 2.

Drona Mini SE de 249 de grame vine cu un timp de zbor maxim de 30 de minute si o raza de transmisie de inalta definitie de 4 km. Camera sa cu 3 axe stabilizata mecanic poate capta fotografii de 12 MP si videoclipuri cu rezolutie HD de 2,7K.Daca sunteti nou in lumea dronelor, trebuie sa stiti ca aplicatia DJI Fly are o functie numita “Tutorial de zbor” pentru a va ajuta sa incepeti cu Mini SE rapid si in siguranta. Aceeasi aplicatie va va oferi, de asemenea, o varietate de sabloane de editare video, astfel incat pilotii fara experienta de editare pot transforma inregistrarile aeriene in videoclipuri uimitoare.

Pentru a directiona miscarea dronei in timpul inregistrarii utilizati cele patru moduri QuickShot disponibile – Dronie, Circle, Helix si Rocket. Acestea sunt excelente pentru a genera automat videoclipuri scurte si a le partaja instant pe social media.

Lansarea in SUA a DJI Mini SE? Cei de la DJI declara despre lansarea dronei in SUA si Europa: “DJI Mini SE este un produs specializat adaptat pentru pilotii de drone entry-lever de pe pietele in care utilizarea dronelor de consum este in curs de dezvoltare. In prezent, nu exista planuri de a vinde acest produs in SUA sau Europa(in afara de Rusia). DJI Mini 2 ramane drona noastra emblematica entry-level, cu rezolutia superioara 4K si transmisie de imagini de pana la 10 km.”

Se suspecteaza insa ca lansarea in SUA va avea loc la urma urmei. Acest lucru se datoreaza faptului ca, odata cu dronele de sub 250 de grame din ce in ce mai populare, este logic ca DJI sa incerce sa introduca aceasta categorie la toate preturile si sa mentina concurenta departe. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index