Mavic Pro 2? In Curand?

Mavic Pro 2? In Curand?

Publicat de Suranyi László pe data de 12. 01. 2021., 09:17:50

  • Distribuie:

In ultima saptamani a inceput sa apara informatii despre o eventuala drona Mavic Pro 2. In mai multe surse apare data de aparitie de 22. Martie.


Se pare ca drona va fi o actualizare a sistemelor pe drona respectiva la normele de calitate prezente in dronele prezentate dupa Mavic Pro. Se asteapta o inbunatatire la camera, acesta fiind pe modelul nou cu senzor de 1 inci si de 20 de megapixeli. Astfel si calitatea dronei Mavic va ajunge aproape de Phantom 4 PRO.


Drona Mavic Pro este cel mai de succes drona de la DJI. A fost drona cea mai cautata dupa anuntul facut de producator si a sustinut succesul pe un termen mult mai lung decat seria Phantom. Modelul nou astfel nu ar fi surpriza.


Cu succesul dronei Mavic Air, un model mai mic decat cel Pro, cu o camera cu capabilitati similare si un sistem de stabilizare superioara, este de asteptat ca si modelul Pro sa primeasca inbunatatirile prezente in modelul Air. Insa va mentine caracteristicile care au facut-o cunoscut ca sistemul de transmitere OcuSync, care lipseste din modelul Mavic Air.


Asteptam cu mare interes anuntul de la DJI.


Informatiile vor fi dispnibile pe site-ul nostru.


Ce parere aveti si ce inbunatatiri asteptati de la modelul nou?


Mavic Pro 2

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index