Mavic Mini: Cele mai bune setari si sfaturi pentru zborul in spatii inchise

Mavic Mini: Cele mai bune setari si sfaturi pentru zborul in spatii inchise

Publicat de pe data de 05. 01. 2021., 23:40:22

  • Distribuie:

Mavic Mini este drona perfecta pentru lupta de zi cu zi. Aruncati o privire la cele mai bune setari si sfaturi ale zborului in spatiul inchis pentru incepatori si piloti experimentati. De la setarile DJI Fly pana la pregatirea zborului interior, am inclus totul in acest articol!


In ciuda naturii atragatoare, vremea rea si alti factori incontrolabili pot face dificil zborul in aer liber. In timp ce zborul in interior nu este recomandat decat daca este absolut necesar, Mavic Mini ofera un mod sigur si de incredere de a practica zborul intr-un spatiu controlat. Cu procedurile corecte inainte de zbor, modurile de zbor si setarile aplicatiei, puteti savarsi zborul in interior in siguranta. Sa incepem cu sfaturile noastre pentru zboruri interioare!


Sfaturi inainte de zbor


Zborul sigur este cea mai mare preocupare atunci cand vine vorba de zborul in spatii inchise. Inainte de a-ti porni drona, asigura-te ca urmezi urmatorii pasi.


1 - Foloseste protectia pentru elice

Protectia pentru elice 360° este o componenta cheie in cazul zborurilor in interior, fie ca esti pilot experimentat sau incepator. Protectiile usoare te protejeaza pe tine si tot ce se afla in jurul tau, prevenind elicele din a lovi obiectele din incapere. Cu protectiile de elice atasate, Mavic Mini ofera un timp maxim de zbor de 18 minute; indeajuns timp pentru a zbura de colo colo in interior.

2 - Mappeaza spatiul

Oriunde intentionezi sa zbori, o buna intelegere a mediului tau te va ajuta sa zbori in siguranta. Dupa ce ati pregatit un spatiu sigur si controlat, este util sa vizualizati sau sa faceti o harta a traseului de zbor inainte de a incepe zborul.


3 - Pregateste spatiul

Verifica spatiul, muta obiectele mari departe de centrul camerei, acorda atentie obiectelor care atarna si pregateste un spatiu gol pentru decolare. Anunta toate persoanele din incapere despre zborul care va avea loc pentru a evita posibilele accidente. Daca aveti animale de companie, nu uitati sa le mutati in alta camera pentru a le proteja de orice pericol.

4 - Verifica lumina din incapere

Acest sfat ar putea suna simplu, dar este absolut necesar daca trebuie sa zburati drona in interior. Zburati numai in timpul zilei, in zone bine luminate; nu incercati sa zburati noaptea. In timp ce sunteti in interior, semnalul GPS poate fi pierdut, ceea ce inseamna ca Mavic Mini se va baza pe senzorii de pozitionare a viziunii. Senzorii dronei functioneaza cel mai bine atunci cand exista lumina suficienta in camera, asa ca dorim sa punem accent in mod special asupra acestui aspect!

5 - Porneste CineSmooth

Urmatorul sfat este sa intrati in aplicatia DJI Fly si sa schimbati modul de zbor in CineSmooth. Aceasta caracteristica prietenoasa pentru zborul in interior va incetini miscarea dronei, oferindu-va toata precizia si controlul de care aveti nevoie pentru a zbura in siguranta in interior. De asemenea, puteti ajusta sensibilitatea de control a gimbalului, ceea ce va ofera mai mult control asupra imaginilor dvs. atunci cand zburati.

6 - Porneste Hover

Desi RTH este o caracteristica foarte folositoare de folosit in timpul zborului in aer liber, nu uita sa selectezi optiunea Hover din aplicatia DJI Fly daca zbori in interior. Acest lucru va face ca Mavic Mini sa planeze pe loc folosind senzorii Vision in ca cazul pierderilor de semnal.

7 - Reglati nivelurile de expunere

Ne intoarcem la DJI Fly cu ultimul nostru sfat inainte de decolare. Reglati-va nivelul de expunere din aplicatia DJI Fly pentru a va asigura ca veti avea o vizibilitate optima de pe smartphone. Testati diferite setari pentru a va asigura ca zborul este sigur si imaginile arata excelent.


Sfaturi de zbor


Dupa ce planificarea si configurarea inainte de zbor sunt finalizate, sunteti gata sa decolati. Dar inainte de a ajunge la telecomanda, iata cateva sfaturi esentiale pentru zborul interior.


1 - Decolarea manuala


In timp ce decolarea automata este o alta caracteristica convenabila pe care o are Mavic Mini si este perfecta pentru orice aventura in aer liber, zborul interior necesita o abordare cu totul noua. Folositi numai decolarea manuala, care va asigura ca veti avea un control complet asupra dronei.

2 - Monitorizeaza statusul dronei

Verificati in continuare aplicatia DJI Fly pentru starea dronei in timp real. Fii intotdeauna atent la durata de viata a bateriei si a puterii conexiunii semnalului. Mediile interioare pot interfera cu conexiunea, asa ca zburati cu atentie in interior.


3 - Tine miscarile la minim

Desi Mavic Mini ofera mai multe tipuri diferite de QuickShot, nu incercati sa utilizati niciuna dintre acestea in spatii interioare. Miscarile tale ar trebui sa fie lente si simple. Exersati zborul in linii drepte scurte si reduceti la minimum giratiile pentru o experienta de zbor sigura.


4 - Stai departe de obiecte

Evita zborul aproape de pereti, tavan sau alte obiecte.


Concluzia

Mavic Mini este o drona exceptionala care ofera o varietate de caracteristici potrivite pentru zborul in spatii inchise. Cu o greutate mai mică de 250g și caracteristici puternice ale aparatului foto, este drona ideala pentru a va continua aventurile creative in interior. Indiferent daca doriti sa intrati in cateva ore de practica de zbor sau sunteti blocati in interior din cauza vremii nefavorabile, zborurile in interior pot fi atat sigure cat si placute. Ridicati Mavic Mini astazi, urmati sfaturile noastre de zbor pentru interior si pregatiti-va pentru o noua lume a aventurii interioare!


Produsele mentionate pot fi gasite pe siteul nostru:
Lucreaza oare DJI la o drona FPV de curse?

Parrot lanseaza Anafi USA - o drona pentru primii despondenti si intreprinderi


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index