Mavic Mini tot ce trebuie sa stiti

Mavic Mini tot ce trebuie sa stiti

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 15:43:46

  • Distribuie:

Mavic Mini tot ce trebuie sa stiti


Mavic Mini tot ce trebuie sa stiti. Urmatorul articol contine raspunsuri la intrebari frecvente despre Mavic Mini. De la intrebari generale despre produse pana la cele despre aplicatia DJI Fly, descoperiti raspunsurile la toate intrebarile dvs. aici.


Intrebari generale


Cat cantareste Mavic Mini?


Cu o greutate sub 250 de grame, Mavic Mini este aproape la fel de usor ca smartphone-ul mediu. Acest lucru il face in mod exceptional portabil si il plaseaza in cea mai mica si mai sigura categorie de greutate a dronelor, ceea ce in multe tari o poate scuti de anumite reglementari. De exemplu, in Statele Unite si Canada, puteti folosi Mavic Mini fara a fi nevoie sa va inregistrati drona.


Are Mavic Mini stocare interna?


Aveti nevoie de un card microSD pentru a va stoca materialul video. Pentru o lista completa de carduri de memorie recomandate, vizitati site-ul web


Are Mavic Mini sisteme de evitare a obstacolelor?


Senzorii descendenti Mavic Mini (impreuna cu GPS-ul) ajuta la pozitionare si stabilitate. Daca zburati intr-o zona cu obstacole, va recomandam sa utilizati Mavic Mini cu ajutorul protectorului de elice 360 ° pentru a proteja elicile si a zbura in siguranta.


Exista accesorii suplimentare pe care le pot obtine?


Fly More Combo include Mavic Mini, o telecomanda, Mavic Mini 360 Propeller Guard, Mavic Mini Charging Hub, trei baterii, trei seturi de elice suplimentare, DJI Mini Bag si doua cabluri USB.


Pentru o functionalitate in plus, DJI Mini Bag poate depozita Mavic Mini, Mavic Mini Charging Hub, telecomanda, alte obiecte mici, inclusiv produse precum Osmo Action si Osmo Pocket.


Veti putea, de asemenea, sa personalizati Mavic Mini cu o colectie de autocolante si markere colorate cu Mavic Mini DIY Creative Kit.


Protejati-va elicele pe traseul catre destinatia dvs. Mavic Mini Propeller Holder.


Extindeti-va optiunile creative cu Mavic Mini Snap Adapter care extinde optiunile creative, permitand utilizatorilor sa ataseze mici accesorii, cum ar fi LED-uri sau piesa Lego, in partea superioara a Mavic Mini.


In cele din urma, asigurati-va ca Mavic Mini este intotdeauna complet incarcat si gata de zbor cu Mavic Mini Charging Base. Pe langa incarcarea dronei, baza de incarcare stocheaza si afiseaza Mavic-ul Mini.Unde pot cauta pentru a gasi tutoriale despre cum sa profit la maxim de Mavic Mini?


Aplicatia DJI Fly contine o varietate de tutoriale, precum si o scoala de zbor. Cautati mai multe? Abonati-va la tutorialele DJI de pe YouTube, cum ar fi asistenta DJI pe Facebook sau urmati asistenta DJI pe Twitter.


Camera


Ce camera are Mavic Mini?


Mavic Mini are un senzor CMOS de 12MP 1 / 2,3 inchi (lentila echivalenta de 24 mm cu un interval ISO de 100-3200).


Mavic Mini accepta modurile inteligente de fotografiere?


Mavic Mini si aplicatia DJI Fly accepta mai multe QuickShot-uri pentru a facilita inregistrarea videoclipurilor cinematografice. Puteti seta, de asemenea, intervale pe camera pentru selfie-ul final.


Ce rezolutie video accepta Mavic Mini?


Puteti filma pana la 2.7K / 30fps sau 1080p / 60fps.


Filmarile sunt stabile?


Cu un gimbal mecanic pe 3 axe, puteti captura filmari incredibil de netede.Telecomanda


Ce dimensiune de telefon se potriveste cu telecomanda?


Telecomanda Mavic Mini accepta majoritatea telefoanelor inteligente de pe piata, dar compatibilitatea poate fi afectata de carcase mari de telefon.

Dimensiuni de telefon compatibile: 6,5-8,5 mm grosime si nu mai mult de 160 mm lungime.


Ma pot conecta la drona mea folosind Wi-Fi si pot folosi telefonul ca telecomanda?


Puteti controla Mavic Mini doar cu ajutorul telecomenzii.Baterie


Cat poate zbura Mavic Mini?


Complet incarcat, Mavic Mini ofera pana la 30 de minute de zbor.


Cat dureaza incarcarea?


Folosind incarcatorul USB DJI 18W, o baterie poate fi incarcata complet in 90 de minute.DJI Fly


Pot folosi DJI GO?


Nu, Mavic Mini functioneaza doar cu noua aplicatie DJI Fly.


Cum actualizez firmware-ul Mavic Mini?


Cand va conectati la DJI Fly, aplicatia va verifica automat firmware-ul curent si va va avertiza daca este disponibila o actualizare.


Pot edita materialele Mavic Mini din aplicatie?


Cu DJI Fly, puteti edita cu usurinta clipuri si puteti crea videoclipuri pentru a fi partajate pe canalele de social media in doar cateva secunde.


Cum pot gasi locuri frumoase pentru a filma?


Aplicatia DJI Fly are acces integrat la SkyPixel. Acest lucru va permite sa verificati locatii minunate de fotografii aeriene din apropierea dvs. si chiar va pot ajuta cu inspiratie inainte de a lua zborul.


Garantie


 Care este perioada de garantie la Mavic Mini?


Mavic Mini este sub garantia DJI standard. Pentru mai multe informatii, consultati politica post-vanzare DJI.


De asemenea, puteti achizitiona DJI Care Refresh, care ofera pana la doua unitati de inlocuire si acopera scenarii precum erori ale utilizatorului, coliziuni si daune ale apei pentru o mai mare liniste sufleteasca. Descoperiti mai multe despre actualizarea DJI Care Refresh.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index