Mavic Mini Ghid pentru incepatori

Mavic Mini Ghid pentru incepatori

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 18:01:42

  • Distribuie:

Mavic Mini Ghid pentru incepatori


Mavic Mini Ghid pentru incepatori. Cu o greutate de doar 249 grame si cu o camera de 12MP capabila sa filmeze in 2.7K, Mavic Mini este drona perfecta pentru utilizarea de zi cu zi. In acest articol va ajutam cu niste sfaturi pentru a invata cat mai repede pilotarea dronei Mavic Mini.


Cum sa pilotati Mavic Mini


Aplicatia DJI Fly vine cu o fuctie noua de Tutorial de zbor. Tutorialul parcurge toti pasii de care aveti nevoie pentru a trece de la incepator la erou in lumea fotografiei aeriene. Puteti sa aflati mai multe despre setarile de zbor, sfaturi de siguranta, precum si sfaturi despre cum sa capturati imagini aeriene uimitoare. De asemenea, puteti consulta videoclipul de mai jos care va ghideaza prin controale de zbor, functia Return to Home si cum sa aterizati cu Mavic Mini.
Cum sa atasati protectoarele de elice


Pentru utilizatorii noi sau pentru zboruri in spatii mici, va recomandam sa atasati protectiile de elice pentru siguranta dronei dvs. Pentru a monta protectoarele de elice, inclinati drona si introduceti in propeller guard prima data cu bratul din fata, ulterior cu bratul din spate. Asigurati-va ca clipsurile de siguranta sunt blocate. Va rugam sa retineti ca drona Mavic Mini cantareste peste 250 de grame cu protectoarele de elice montate. Va rugam sa verificati legile si reglementarile locale inainte de zbor.
Aplicatia DJI Fly


Mavic Mini se conecteaza la smartphonul dvs. prin DJI Fly, o aplicatie noua creata pentru a va imbunatati experienta aeriana.


Cum se efectueaza QuickShot-uri


Cu functia QuickShot, puteti obtine filmari spectaculoase, cu doar cateva atingeri. Pentru a efectua un QuickShot, decolati si ridicati drona cu cel putin doi metri deasupra solului. Selectati QuickShot-ul pe care doriti sa-l faceti, setati distanta de zbor dorita si apoi selectati subiectul apasand sau selectand o caseta in jurul subiectului. Atingeti „Start”si Mavic Mini va efectua QuickShot-ul ales. Dupa ce a terminat, DJI Fly va crea automat un videoclip de 15 secunde pe care puteti sa-l distribuiti instantaneu pe retelele de socializare.
Editare si distribuire


Pentru a edita filmarile cu DJI Fly, atingeti „Album”, apoi atingeti pictograma de editare din partea stanga jos a ecranului. In ecranul Editare, veti avea acces la o mare varietate de sabloane, muzica si efecte sonore, precum si editare video cu mai multe optiuni. Din acest album puteti distribui inregistrarile dvs. pe retelele de socializare cu usurinta. Noul editor DJI Fly este perfect pentru editare si distribuire super-rapida, fie ca este vorba de o fotografie pentru Instagram sau o fotografie de familie pentru Facebook.


Cum sa actualizati firmware-ul Mavic Mini


Cand sunteti conectat la internet, aplicatia DJI Fly poate detecta automat daca exista o noua versiune de firmware si va aparea o notificare. Pur si simplu introduceti pagina de actualizare a firmware-ului si atingeti „Actualizare” pentru a incepe. In timp ce Mavic Mini se actualizeaza, asigurati-va ca nu opriti nici dispozitivul, nici nu iesiti din aplicatie. Mavic Mini se va opri automat dupa finalizarea actualizarii.
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index