Mavic Mini- drona de care aveti nevoie

Mavic Mini- drona de care aveti nevoie

Publicat de Larissa Popovici pe data de 05. 01. 2021., 23:31:37

  • Distribuie:

Chiar daca aveti o drona mai mare, Mavic Mini este completarea perfecta a colectiei dvs. Indiferent daca sunteti un pilocut cu experienta, un vlogger sau pur si simplu doriti sa realizati fotografii uimitoare. 

Iata de ce trebuie sa adaugati Mavic Mini in colectia dvs.


Mavic Mini ofera un design portabil, impreuna cu fotografii de 12MP, video quad HD de 2,7K si un gimbal cu 3 axe pentru stabilitate. Utilizatorii se vor bucura de tutoriale in aplicatie care va permit sa invatati unule trucuri noi de zbor. Vloggerii si alti creatori de continut pot sa surprinda povestea lor cu functii fantastice de editare disponibile in aplicatia DJI Fly


Usor si portabil 

Mavic Mini cantareste mai putin de 249 g, ceea ce ofera imediat utilizatorilor mai multe beneficii. Transportul de drone mai mari poate fi o adevarata provocare. 

Mavic Mini poate fi depozitat cu usurinta, ceea ce il face incredibil de usor de utilizat in timpul unei zile lungi de filmare. In unele tari, dronele sub 249 g nu trebuie sa fie inregistrate, ceea ce face din Mavic Mini o drona ideala pentru calatorii.Bateriile, lentilele, iluminatul si alte accesorii sunt minunate, dar nu intotdeauna ideale pentru proiectele in care trebuie sa va deplasati in mai multe locatii. La fel ca si stabilizatorii de gimbal Osmo, si Mavic Mini ofera o optiune profesionala pentru fotografiere din mers.


Pe langa designul portabil, Mavic Mini este plasat in cea mai mica si mai sigura clasa de greutate pentru drone. Acest lucru face ca Daily FlyCam sa fie un plus perfect pentru colectia dvs. de drone.


Experienta de zbor simplificata 

Experienta Mavic Mini va aduce aventura in viata cu noua aplicatie DJI Fly, care contine ghiduri tutoriale complete, sfaturi si acces in comunitatea online SkyPixel. Noua interfata este incredibil de intuitiva si usor de utilizat.Timpul de zbor extins

Cu pana la 30 de minute de zbor pentru fiecare baterie, Mavic Mini va ofera mult timp pentru a surprinde cele mai impresionante fotografii. In comparatie cu alte mini drone de pe piata, timpul prelungit de zbor al Mavic Mini va permite sa faceti o examinare a imprejurimilor, sa va testati incadrarea si sa obtineti o imagine clara despre ce tip de filmare doriti sa efectuati. Mavic mini combina o configuratie rapida si usoara cu un timp de zbor generos.

Pentru a adauga si mai mult potential creativ, Mavic Mini Fly More Combo este alegerea perfecta. Pe langa o selectie de accesorii, acest pachet contine trei baterii de zbor inteligente, care va ofera pana la 90 de minute de zbor!


Distribuirea activitatilor instantaneu pe retelele de socializare 

Mavic Mini si aplicatia DJI Fly va ofera posibilitatea de a filma, edita si impartasi instantaneu munca pe retelele de socializare. Puteti crea videoclipuri si imagini frumos editate cu cateva click’uri simple. DJI Fly include sabloane concepute profesional, care va completeaza munca pentru social media. Aplicatia ofera, de asemenea, acces integrat la SkyPixel, o comunitate inspirata de fotografi la nivel mondial. Accesorii unice 

Colectia noastra de accesorii unice variaza de la o geanta mini DJI proiectata elegant (disponibila in trei combinatii de culori) la suportul elicei, care va permite sa atasati Mavic Mini la o centura, geanta sau alt obiect. Mavic Mini ofera atat stil, cst si performanta, ceea ce face din acesta o mini drona perfecta. 

(vezi articol Top 10 accesorii Mavic Mini)Pretul indeplineste performanta 

Aici se rezuma la decizia dvs. Fata de alte drone de pe piata, Mavic Mini se afla intr-o clasa proprie. Combinatia cu o camera de 2,7 K, gimbal pe 3 axe, timp de zbor de 30 de minute, design usor si aplicatia DJI Fly, fac din aceasta o drona foarte buna cu ajutorul careia puteti cuceri cerul. Mavic Mini ofera performante exceptionale la o gama de preturi care o fac incredibil de accesibila pentru orice utilizator de drone. Multe functii incorporate in FlyCam sunt caracteristici care se gasesc de obicei doar in drone mai mari si mai scumpe.

Mavic Mini este un plus fantastic pentru colectia dvs. de drone, oferind noi posibilitati creative si libertate oriunde filmati. Fotografii, vloggerii si utilizatorii de drone mai mari vor descoperi toate posibilitatile de filmare cu o drona care cantareste mai putin de 250 g. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index