Mavic Mini a ucis DJI Spark

Mavic Mini a ucis DJI Spark

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 16:53:01

  • Distribuie:

Mavic Mini a ucis DJI Spark


Mavic Mini a ucis DJI Spark. Zvonurile despre noua drona Mavic spuneau ca aceasta va fi inlocuitorul pentru DJI Mavic Air sau DJI Spark. In sfarsit, putem spune ca DJI Mavic Mini va inlocui Spark cu un motiv important, specificatiile imbunatatite si aspectul nou.


De ce DJI Mavic Mini a ucis DJI Spark


DJI Mavic Mini inlocuieste DJI Spark (RIP Sparky), care este o decizie corecta pe care DJI a luat, dupa parerea noastra.


Desi Spark este inca o drona grozava, nu s-a potrivit cu restul dronelor destinate pentru consumatori, in special cu seria Mavic.


Diferente si asemanari


Acum, sa aruncam o privire la noul DJI Mavic Mini. Analizam asemanarile si diferentele dintre specificatiile celor doua drone. In primul rand, diferenta majora, greutatea. Mavic Mini vine la 249g, in timp ce Spark are 300g.


Mavic Mini aduce aproape dublul duratei de viata a bateriei fata de Spark, 30 min. Camera echipata pe DJI Mavic Mini este modernizata cu o rezolutie de 2,7k si un gimbal cu 3 axe. Asta in comparatie cu o rezolutie de 1080p si un gimbal cu 2 axe pe Spark. Rata de biti este de asemenea ridicata la 40mpbs de la 24mbps pe DJI Spark.


Ambele drone folosesc Wi-Fi imbunatatit, dar DJI Mavic Mini are o raza de zbor maxima de control de 4 km, cu mult peste cei 2 km al Sparkului. Mavic Mini si Spark dispun de sisteme de pozitionare GPS si GLONASS, dar Mavic Mini pierde functionalitatea controlului prin gesturilor.


Un alt motiv principal, de ce DJI a ucis Spark-ul si l-a inlocuit cu DJI Mavic Mini. Este destul de simplu, DJI simplifica linia sa de drone pentru consumatori si pastreaza numele Mavic pe toate dronele. De ce sa aiba drone cu nume diferite care provoaca confuzie in randul clientilor? Dupa cum spune noul nume, Mavic Mini este conceput pentru a arata si zbura ca un DJI Mavic 2 mai mic.


Ne asteptam sa vina in curand o actualizare si pentru DJI Mavic Air. Seria actuala Mavic este acum DJI Mavic Mini, o drona destinata pentru incepatori. DJI Mavic Air, o drona intermediara cu o mica actualizare la spacificatii. Si seria DJI Mavic 2, o drona entuziasta, plina de caracteristici si specificatii mult spre gama profesionala.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index