Mavic Air 2, pret competitiv la DronShop.ro

Mavic Air 2, pret competitiv la DronShop.ro

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 22. 10. 2020., 08:38:50

  • Distribuie:

Mavic Air 2, pret competitiv la DronShop.ro

Mavic Air 2, pret competitiv la DronShop.ro! Drona nu demult lansata de DJI a "imbatranit" putin. Acest lucru are si un avantaj, preturile fiind din ce in ce mai accesibile. Astfel, la DronShop.ro, drona in pachetul de baza se gaseste la doar 4049 ron, iar Fly More Combo este acum la 5049 ron. Ambele pachete beneficiaza acum de o reducere de pret de 150 ron. 


De ce drona Mavic Air 2? 

Drona DJI Mavic Air 2 duce puterea si portabilitatea la nivelul urmator, oferind functii avansate intr-o forma compacta. Functiile de fotografiere inteligenta si calitate excelenta a imaginii pun capodoperele aeriene la indemana. Un zbor mai sigur si mai inteligent va permite sa va imbunatatiti si sa bucurati pe deplin de procesul creativ.


Continut de calitate inalta

Captureaza fotografii si videoclupuri aeriene creative datorita rezolutiei 4K la 60 de cadre pe secunda. Cu ajutorul Profilului de culoare D-Cinelike , care pastreaza mai multe informatii pentru post-procesare. Codecul video HEVC (H.265) inregistreaza mai mult informatii din imagini, ocupa mai putin spatiu de stocare si pastreaza intervalul si detaliile dinamice ale materialului dvs., asigurand continutul de calitate inalta.


48MP foto

Cu un senzor CMOS de 1/2 inci, Mavic Air 2 captureaza fotografii impresionante de 48MP.

Camera de 48MP suporta un numar mare de magapixeli, astfel imaginea este detaliata chiar si atunci cand se mareste fotografia.


De ce DronShop.ro? 

Pe langa dronele la pret bun, DronShop.ro este recomandat si de modul in care isi apreciaza clientii. In acest sens, programul Ready To Fly a fost creat pentru perioada in care o drona se afla in service. Prin acest program clientii care au achizitionat drona de la magazinul DronShop beneficiaza de drone de schimb pentru perioada in care drona lor se afla in reparatie. Stim ca poate fi un proces anevoios, de durata lunga, asa ca suntem aici sa facilitam procesul!

 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index