Mavic 3 si alte doua produse urmeaza sa fie lansate de catre DJI

Mavic 3 si alte doua produse urmeaza sa fie lansate de catre DJI

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 13. 10. 2021., 07:46:24

  • Distribuie:

DJI ne-a dat de inteles ca va lansa nu unul, nu doua ci trei noi produse in urmatoarele zile, cu sloganul: “Lucrurile bune vin in trei”. Daca sunteti dornici sa ramaneti la curent cu cea mai recenta tehnologie de drone si camere DJI, nu va luati ochii de pe acest articol.

Ce sa fie produsele? Bineinteles, unul trebuie sa fie Mavic 3. Celelalte doua s-ar putea sa fie noua camera Ronin si camera Action 2. Fiecare data din poza de mai sus este insotita de cate o pictograma. Un buton de inregistrare evidentiaza 20 octombrie, vedem ceva ce arata ca un incarcator pentru 27 octombrie, in timp ce data de 5 noiembrie sugereaza un indicator de incarcare a bateriilor.


20 octombrie – data lansarii noului sistem de camera Ronin?

Cateva scurgeri de informatii mai vechi au dat de inteles ca DJI lucreaza la prima sa camera profesionala completa, cu un stabilizator incorporat. Brevetul publicat in China nu pare sa fie prea departe de adevar. Fisierul atasat brevetului spune ca ar filma in [email protected] si [email protected] – toate acestea in RAW, ceea ce inseamna ca DJI are ceva si mai puternic decat camerele Zenmuse in lucru.27 octombrie – data lansarii camerei Action 2?

Potrivit leaker-ului DJI Jasper Ellens, a doua pictograma pe care DJI a distribuit-o se refera la conectorul de baza al viitoarei camere Action 2.

Stim deja ca cea mai recenta camera de actiune DJI va avea un design modular. Va avea, de asemenea, un senzor CMOS de 1/1.7” si o diafragma f/2.8. Ne asteptam la un camp vizual larg de 155 de grade. Daca vorbim despre capacitate video, Action 2 va putea capta videoclipuri [email protected] De asemenea, va va permite sa inregistrati videoclipuri in [email protected] sau un 4x slow-mo in [email protected] Fotografiile ar fi limitate la 12MP.

 


5 noiembrie – data lansarii dronei DJI Mavic 3?

Stim de ceva vreme ca data de lansare preconizata pentru aceasta drona este in noiembrie. Preferam sa luam noile informatii ca pe o confirmare.Ca sa va reamintim, Mavic 3 va avea:

Un sistem de evitare a obstacolelor omnidirectional

Un sistem de detectare infrarosu

Gimbal stabilizat pe 3 axe, cu camera si teleobiectiv

Unghi larg; ar putea capta videoclipuri 5.2K si fotografii de 20MP

920 de grame

Timp de zbor de maxim 46 de minute

Camera principala a Mavic 3 este un senzor Micro Four Thirds (M4/3), similar cu Zenmuse X5S, proiectat pentru Inspire 2. Camera secundara are un senzor de ½” si se asteapta sa accepte zoom 7x.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index