Mavic 3 Pro – prototipul filmeaza in 8K, 30fps

Mavic 3 Pro – prototipul filmeaza in 8K, 30fps

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 27. 04. 2021., 06:39:50

  • Distribuie:

In sfarsit, noi informatii

Mavic 3 Pro, drona foarte mult asteptata de catre entuziastii DJI, s-ar putea sa fie lansata in ultimele luni ale acestui an. Asta speculam deja, dar acum, o sursa ofera detalii despre unul dintre prototipuri.

Se anunta a fi un nou an incarcat pentru DJI – dar nu e ca si cum ar fi avut vreun an lent pana acum. Inca nu suntem nici in a doua jumatate a anului, iar compania a avut deja doua lansari majore. Mai intai, DJI FPV, apoi DJI Air 2S. Asta nu e tot – din cate stim, mai urmeaza.


Mavic 3 Pro

Aceasta drona este, cel mai probabil, lansarea-fenomen pe acest an. De ce nu ar fi? Oamenii o asteapta de ceva vreme. Sa vedem, ce stim despre ea? Conform unei surse, va fi capabila sa capteze videoclipuri in 8K, o miscare care are sens.


Prototipul Mavic 3 Pro

Cu mult inainte ca DJI sa se stabileasca pe un model final, ii place sa gandeasca cateva prototipuri. Apoi, aceste masini sunt testate intern, cu o lista lunga de caracteristici de examinat. La fel cum companiile auto folosesc piste de testare confidentiale, DJI are propriul sau camp de zbor pentru testare, ajutand astfel la protejarea informatiilor.

Nu am vazut inca drona, doar niste schite despre care am spune ca sunt de calitate joasa. Sursa pe care o vom cita, insa, pare sa aiba informatii din interior si spune astfel:

Unul dintre prototipuri are 8K, 30fps.

Avand in vedere ca Autel a lansat deja doua drone ce filmeaza in 6K, respectiv 8K, nu ne asteptam la nimic mai putin.


Preturi?

Exceptand domeniul Enterprise, seria Mavic Pro a fost intotdeauna la varf de linie in ceea ce priveste costurile. Acest lucru nu pare sa se schimbe.


Acum, asteptam

A existat o rata mare de anticipare pe subiectul Mavic 3 Pro. Dilema cu care se confrunta pilotii acum – sa achizitioneze DJI Air 2S, sau sa astepte sa vada ce are de oferit Mavic 3 Pro.

Evident, raspunsul depinde de nevoile fiecaruia. Ca sfat, daca sunteti intr-adevar un profesionist care isi castiga existenta din materiale foto-video de calitate de top, poate merita sa asteptati. Chiar si asa, DJI Air 2S sau Autel EVO II Pro s-ar putea sa fie exact de ce aveti nevoie, intr-un pachet elegant si compact.

A, da, daca asteptati un nou Inspire – sursele arata ca nu exista prototipuri. Inca… 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index