Mavic 3 Pro – este posibil sa nu fie lansat decat (cel mai devreme) in octombrie

Mavic 3 Pro – este posibil sa nu fie lansat decat (cel mai devreme) in octombrie

Publicat de Antoniu Ionescu pe data de 20. 07. 2021., 10:16:12

  • Distribuie:

Mavic 3 Pro, care, probabil, se va numi DJI Pro 3 sau ceva asemanator, nu va fi lansat in curand. O sursa din China spune ca ultimele planuri ar plasa lansarea in octombrie, insa nu crede ca DJI va fi pregatit asa repede.

Aceasta drona este extrem de anticipata. Cu accent pe optica si functii suplimentare ale camerei, cum ar fi diafragma variabila, este mult asteptata de profesionistii care nu pot justifica achizitia echipamentelor precum un Inspire 2, cu camere super high-end.


Mavic 3 Pro, lansare in octombrie?

Sursa spune ca lansarea este planificata pentru octombrie. Planurile, insa, nu sunt mereu veridice – are indoieli in ceea ce priveste aceasta data.DJI testeaza adesea mai multe prototipuri inainte de a se stabili asupra proiectului final pentru productie si lansare. In acest sens, sursa spune: “Ei testeaza intotdeauna mai mult de un prototip.Cand vom vedea imagini cu Mavic 3 Pro?

Ei bine, am vazut deja cateva fragmente, dar nimic nu este un design final. Se spune ca aceasta imagine recenta este shell-ul pentru drona.Vor exista mai multe versiuni ale dronei Mavic 3?

Mavic 2 a venit in doua variante: Pro, cu camera Hasselblad si Zoom, cu, ei bine, zoom. Va fi acesta cazul si in ceea ce priveste seria Mavic 3? Nu se stie inca.


Cand vom vedea produsul final?

Ca intotdeauna, vor exista scurgeri de informatii odata ce ne vom apropia de lansarea DJI Mavic 3 Pro. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista mai multe teste ale acestor produse. DJI pune, de asemenea, aceste produse pe mana influencerilor inainte de lansare. In general, exista NDA-uri, dar mai mereu sunt incalcate.

Vom incepe sa vedem lucruri concrete – speram ca in curand. Din nou, iata cuvantul sursei din China:Caracteristici posibile

Dupa cum am mai raportat, se spune ca Mavic 3 Pro va avea caracteristici video 8K, evitare a obstacolelor si urmarire imbunatatite, impreuna cu compatibilitate cu ochelarii DJI FPV V2.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index