Mavic 3 - bateria ca atu principal?

Mavic 3 - bateria ca atu principal?

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 10. 2021., 11:20:26

  • Distribuie:

DJI si-a propus sa lanseze drona Mavic 3, foarte asteptata, in cateva saptamani si este posibil ca compania sa fi semnalat deja care va fi noua caracteristica indispensabila.

O imagine a urmatoarelor evenimente de lansare DJI include indicatorul pentru starea bateriei unei drone DJI. Timpul de zbor este o specificatie cheie pe care un pilot de drona de orice nivel de calificare o poate aprecia. Indiferent de domeniul de utilizare, toata lumea doreste sa poata zbura mai mult fara a schimba bateriile.

Nu cu mult timp in urma, durata de viata a bateriei era ceva cu care companiile nu se laudau ca atu special de marketing. Cu toate acestea, imbunatatirile privind durata de viata a bateriei pentru dronele consumer si prosumer au tot evoluat in ultimii ani. Proiectarile hardware mai usoare si procesoarele mai inteligente contribuie la castigarea timpului de zbor intre sesiunile de incarcare.

DJI Mavic 3 urmeaza sa continue aceasta tendinta de upgrade-uri. Dupa cum am raportat cu cateva saptamani inainte de anuntul teaser, credem ca Mavic 3 va avea un timp de zbor urimitor pentru o drona din clasa sa, 46 de minute.

Da, ati citit corect. Mavic 3 va avea 15 minute de timp de zbor in plus, fata de Mavic 2.

Desigur, va trebui sa verificam si sa confirmam timpul de zbor extins in conditii reale pentru a sti cu adevarat ce performanta va avea Mavic 3 fata de predecesorul sau. De abia asteptam! 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index