Mavic 2 rezista la vant puternic

Mavic 2 rezista la vant puternic

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 01. 07. 2020., 06:53:57

  • Distribuie:

Mavic 2 a fost lansat acum aproape 2 ani. In acea perioada, a devenit una dintre cele mai vandute si mai fiabile drone de pe piata. La un pret de 1200 USD, cum sta aceasta impotriva vantului puternic?


In calitate de pilot de drone, intelegerea limitelor angrenajului si a conditiilor in care putem functiona sunt esentiale. Fara a intelege de ce este capabil echipamentul dvs., este mai greu sa aveti incredere in el. Acest lucru este valabil mai ales pentru orice tip de munca platita / client. Pilotii sunt responsabili pentru drone si aparatul foto si au obligatii legale de a efectua o operatiunile in siguranta.


Mavic 2 fiind una dintre cele mai populare drone, am decis sa stabilim ce poate face acesta drona. Am mers intr-un lot deschis, unde aveam mult spatiu. Cu vanturi care zburau intre 10-30 km / h, am lansat drona si am inceput sa facem cateva fotografii simple. Scopul de aici este de a va arata cat de capabil poate fi echipamentul dvs. - odata ce i-ati inteles complet capacitatile.


Intelegerea echipamentului dvs. este cel mai mare avantaj ca pilot. Si fiecare drona este diferita.


O idee buna pentru cei care folosesc drone in special in scopuri profesionale, este aceea de a iesi intr-un spatiu deschis cu drona/dronele pentru a testa echipamentul in diferinte conditii. Indicat este un loc linistit, cu putini oameni, ca accentul sa fie pus asupra dronei si abilitatilor ei, nu asupra oamenilor curiosi care vor sa stea la discutii.


Chiar credem ca Mavic 2 este una dintre cele mai bune drone de pe piata la momentul actual. Este durabila, de incredere si capabila sa capteze imagini grozave, gratie gimbalului sau stabil. Fiind atat de mica si plata, nu pare la fel de afectata de vant ca alte modele.


Singurul dezavantaj al zborului in vant ca acesta este epuizarea mai rapida a motorului. Drona se va lupta impotriva vantului si va folosi GPS-ul sau pentru a ramane blocat pe loc. Daca incercati sa zburati sau sa faceti fotografii planificate, este posibil sa fiti nevoiti sa contracarati vantul. Cu motoarele care lucreaza mai mult, nu se simt intotdeauna la fel de reactive. S-ar putea sa simtiti lipsa de putere sau control in aceste conditii. Daca zburati intr-un loc aglomerat sau intr-o zona mai stramta cu vant, este bine sa fiti mai prudent.


Deci Mavic 2 poate rezista conditiilor de vant? Absolut, dar zburati pe propriul risc. Dupa cum am mentionat mai sus, este placut sa stii ca drona poate face acest lucru, dar daca nu sunteti confortabili sa zburati, este posibil sa nu fie la fel de usor. De obicei, nu alegem sa filmam in zilele cu vant, dar uneori este inevitabil.


Seria Mavic 2 poate fi gasita si la noi pe site, iar succesul viitorului tau zbor se afla doar la un click distanta, AICI.
Inregistrare video superba a unei balene albastre, capturata de o drona

Data lansarii Mavic 3 a fost dezvaluita


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index