Mavic 2 Pro – Dualitate cu Elastic Studio

Mavic 2 Pro – Dualitate cu Elastic Studio

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 30. 03. 2021., 08:35:11

  • Distribuie:

Dualitate, cu Mavic 2 Pro

Mavic 2 Pro ilustreaza dualitatea intr-un videoclip realizat de Elastic Studio. Este exceptional cum, cu ajutorul dronelor, se poate ilustra o perspectiva complet noua. Am vazut extrem de multe videoclipuri fenomenale pana acum, dar acesta este la alt nivel.


Elastic Studio

Acesta este numele canalului de Youtube (cat si al companiei) pe care a fost postat videoclipul, avand sediu in Elvetia. Compania este specializata in design creativ de marci. O mare parte din portofoliul lor online se concentreaza pe asta, insa exista si cateva materiale realizate cu ajutorul unor drone.

Filmarea care ne-a atras atentia este intitulata “Duality”. Este alcatuita dintr-o serie de fotografii scenice intr-un mod neobisnuit: jumatate normal, jumatate cu capul in jos.

Descrierea videoclipului pe Youtube este simpla: “Bucurati-va de un experiment ciudat, pitoresc, normal sau cu capul in jos. Ambele versiuni ofera un sentiment aparte. Fiecare scena este formata din doar doua fotografii. Nu s-au adaugat elemente suplimentare. Am avut norocul sa surprind nori in unele zile la munte.Talent si ajutorul dronei Mavic 2 Pro

Persoana care a create aceasta opera de arta nu numai ca a realizat filmuletul, a creat si muzica! Jos palaria in fata lui Craig Murley, ajutat de un Mavic 2 Pro.

Daca v-a impresionat lucrarea sa, iata inca una care merita vazuta:Se numeste “The Long Winter” si exista o tranzitie uimitoare la secunda 14.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index