Luptele cu drone, urmatorul pas in cursele FPV

Luptele cu drone, urmatorul pas in cursele FPV

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 21:31:52

  • Distribuie:

Cursele de drone FPV sunt unele dintre sporturile cu cea mai rapida crestere in prezent, datorita Drone Racing League. Acum, producatorii de drone din New York adauga arme la drone FPV pentru a duce cursele la nivelul urmator: lupta aeriana.

Jason Koebler, de la Vice Motherboard, a vizitat producatorii de drone Andy Shen si Ryan Gury, cu sediul in Brooklyn, New York. Cei doi concureaza cu drone de curse retro-montate, cu tragatoare de disc Nerf.


Ideea din spatele bataliilor de drone consta in achizitionarea unei drone obisnuite de curse FPV, fiind ulterior echipata cu munitie, in acest caz, discuri Nerf. Scopul bataliei este doborarea dronei adversare.


Shen a avut acesta idee, inca de anul trecut, cand a incercat sa monteze o arma Nerf pe o drona. Pasul urmator a fost prin integrarea sistemului de fotografiere in drona. Sistemul este pur si simplu un motor care invarte discurile Nerf si un servo care impinge discurile.


Shen a subliniat ca adaugarea unui element de lupta la drone este un alt strat de complexitate, ceea ce o face mai dificila si mai distractiva de manevrat. Gury a adaugat ca acesta este unul dintre singurele sporturi la care poti adauga in siguranta lupta in aer.Scena din jurul luptelor cu drone pare sa se asemene cu cea a curselor de drone: prietenii se reunesc, isi construiesc propriile drone, concureaza intre ei si se distreaza. 

In cativa ani este posibil sa vedem o abordare in acest sens, indiferent daca cineva precum Drone Racing League va adauga o cursa speciala sau o companie precum Nerf ar scoate o drona cu gloantele sau discuri. In orice caz, pari a fii o activitate distractiva.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index