Liberty Multirotor Racing 2019

Liberty Multirotor Racing 2019

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 12:21:34

  • Distribuie:

Asociația Română de Aeromodelism organizează în parteneriat cu Liberty Technology Park, competiţia “Liberty Multirotor Racing 2019”.

Scopul acestui eveniment este prin esență promovarea aeromodelismului și a modelismului în general și face parte din campania inițiată de catre Asociația Română de Aeromodelism de a organiza competiții cu caracter deschis, venind astfel în sprijinul pasionaților acestui sport nobil.


Multirotor Racing este un tip nou de sport cu aeromodele, care in ultimii ani a avut o ascensiune imensă intr-un termen relativ scurt, ajungând chiar şi pe micile ecrane prin transmiisii live sau nu, pe diferite posturi sportive internaţionale cum ar fi ESPN (SUA), Sport1 (GR), Eurosport şi altele. Piloţii se luptă reciproc pe o pistă, iar câştigătorul este determinat de finalizarea cursei în cel mai scurt timp. In esenţă se aplică regulile unei curse de F1 unde piloţii acumulează puncte şi pilotează multirotoarele pe diferite piste din lume, ca mai apoi la sfârşitul sezonului castigătorul să fie desemnat. Pista este formată din anumite puncte de control, elemente 3D și porţi pe care piloţii trebuie să le execute pentru a finaliza cursa în mod corespunzător.


Ce este un Multirotor Racing? Din punct de vedere tehnic este un “quadcopter”, care este un aeromodel guvernat de un flight controler, acesta fiind practic creierul aeromodelului, 4 regulatoare care preiau comanda de la flight controler şi o trimit către cele 4 motoare impreună cu voltajul necesar, 4 elici cu 2,3 sau 4 pale şi baterii 4s-6s(16.8V – 25,2V) de diferite capacităţi şi puteri. Multirotoarele de curse sunt făcute pentru a fi agile și pentru a fi manevrate cu uşurinţă. Piloţii își zboară multirotoarele prin diferite tipuri de piste folosind o radiocomandă RC și ochelari FPV asemanatori kit-urilor VR. Multirotoarele sunt echipate cu camere video prin care este transmisă piloţilor imaginea ce o vede multirotorul in timp real (de aici şi termenul FPV adică, Frist Person View).

Intrarea este liberă pentru toata lumea.


Pentru mai multe detalii in legatura cu evenimentul va rugam acesati link-ul:

https://aeromodelism.ro/evenimente/liberty-multirotor-racing-2019


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index