Drona noua Tello?

Drona noua Tello?

Publicat de pe data de 07. 01. 2021., 20:03:10

  • Distribuie:

Recent lansata drona Ryze Tello Talent a aparut intr-o revista din China, cu un corp de culoare rosie si panou cu lumina led.

Haideti sa aruncam o privire si sa vedem de ce consideram ca este vorba de noua drona Tello de la Ryze si nu de editia Tello Iron Man.

 

La inceputul saptamanii, am dat peste o actualizare a aplicatiei Tello iOS, prima modificare importanta fiind adaugarea de sprijin pentru o noua drona necunoscuta, Tello Talent. Imediat, am cautat sa gasim mai multe informatii, dar nu am putut gasi nicio mentiune a dronei decat in ​​cateva forumuri.

  

De ce credem ca este vorba despre Tello Talent

In primul rand, uitandu-ne la drona, putem vedea un panou LED 8 × 8 montat in partea de sus prin intermediul a ceea ce pare a fi un conector negru. Acest lucru este un lucru pe care nu l-am vazut anterior, deoarece modelele Tello actuale nu permit atasarea unor accesorii suplimentare pe partea superioara a dronei, iar panoul luminos LED nu poate fi cumparat in acest moment.

 

Sa aruncam o privire asupra culorii. Drona din imagine pare a fi editia Iron Man cu o lumina atasata mai sus la prima vedere, dar atunci cand o comparam mai indeaproape, putem vedea ca nu este la fel. Editia Iron Man Tello are accente aurii peste tot, pe care nu le puteti vedea pe drona din imaginea din dreapta, chiar daca o vedem dintr-un unghi diferit.


 

Traducerea specificatiilor

Din traducere, putem observa ca drona ruleaza un hardware si software tip open source, lumina fiind inclusa in acesta. Drona si lumina LED pot fi controlate prin limbaje de codare Arduino, Python si Scratch. Revista afirma, de asemenea, ca permite studentilor si profesorilor sa controleze mai multe drone simultan, creand un spectacol cu ​​luminile LED.

 

Noua drona pare sa foloseasca 5,8 GHz in loc de 2,4 GHz, asa cum era la dronele anterioara Tello, si dispune de ceea ce pare a fi acelasi finder, barometru, LED frontal si sistem de vedere. Camera s-ar putea sa fi fost actualizata si ea, insa nu suntem siguri.

Pe placa, vedem ca LED-ul este conectat intr-un conector pin de 2 × 7 care accepta SPI, UART si GPIO cu capacitatea de a furniza 5V si 3.3V la accesoriul atasat. De asemenea, revista ne anunta ca transmisia WiFi a fost imbunatatita de mai mult de doua ori si inseamna ca 16 persoane pot zbura in acelasi timp, comparativ cu 8, cum era anterior. Stabilitatea zborurilor multi-drone a fost, de asemenea, imbunatatita de la 16 la 36.

 

De ce aceasta schimbare?

Se pare ca Ryze incearca sa imbunatateasca drona originala Tello, prin introducerea unui drone open source si complet programabila, plus port de expansiune. Includerea noului port inseamna ca o cantitate nelimitata de accesorii pot fi produse pentru a functiona cu drona la fel ca seria RoboMaster de la DJI.Invata sa folosesti Osmo Action in 10 minute

15 sfaturi pentru evitarea accidentarii dronei


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index