Inregistrare video superba a unei balene albastre, capturata de o drona

Inregistrare video superba a unei balene albastre, capturata de o drona

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 30. 06. 2020., 10:37:33

  • Distribuie:

Din cand in cand, se intampla ca o drona sa fie la locul potrivit in momentul potrivit pentru a surprinde ceva cu adevarat spectaculos. Din fericire pentru noi, asta s-a intamplat din nou recent, iar rezultatele sunt cu adevarat uluitoare. Nu o sa va vina sa credeti cand o sa vedeti inregistrarea.


Pe 19 iunie, proprietarul companiei din San Diego, Gone Whale Watching, a iesit in fuga in cautarea balenelor. Domenic Biagini a observat ca o balena albastra a inceput sa ii verifice barca si a lansat o drona in aer pentru a surprinde momentul. Videoclipul rezultat este cu adevarat spectaculos si s-a incheiat fiind preluat de Fox News.


"Am avut noroc sa vedem balene albastre aproape in fiecare zi de saptamana trecuta si in acest moment uimitor, aceasta balena uriasa a venit pentru a verifica barca noastra", a spus Fox, Biagini. Si drona lui Biagini a fost acolo pentru a inregistra magia:„Asta a fost intr-u totul alegerea balenei”, a continuat Biagini, „intrucat nu am abordat deloc aceasta balena. De fapt, motorul nostru era complet oprit si tocmai eram in deriva acolo, in timp ce avea loc aceasta experienta uluitoare. ”


Gone Whale Watching opereaza din San Diego si ofera de obicei tururi cu un numar mic de oameni. Datorita restrictiilor COVID-19, Biagini a functionat numai pentru charte private.


Putem sa ne bucuram ca a functionat pe 19 iunie, avand in vedere aceasta intalnire intamplatoare. Cu toate acestea, cand consultati site-ul Biagini, este clar ca Dominic este un operator de drone care produce fotografii si un fotograf serios. Site-ul este plin de cateva imagini superbe cu balene si delfini, inclusiv acest castigator:

Balenele albastre sunt cele mai mari creaturi de pe pamant si, potrivit Wikipedia, cel mai mare animal care a existat vreodata. Cat de mare? Ei bine, au fost masurate pana la 29,9 metri. A fost odata abundenta in aproape toate oceanele de pe planeta, pana cand vanatoarea a impins-o in pragul disparitiei. In 1967, Comisia Internationala a Balenelor a interzis vanatoarea de-a totul, desi multi au ignorat interdictia.


Acum este estimat ca exista 10,000-25,000 de balene albastre pe toata planeta, doar a mica fractiune (in jur de 3-12%) din numarul care exista acum un secol.


Intre timp, Biagini captureaza imagini cu acestea ori de cate ori are ocazia. Cunoscut ca si Capitanul Dom, este un pilot Part 107 certificat. Si desi site-ul lui nu ne dezvalui ce fel de drona foloseste, ne-am uitat mai amanuntit la aceasta poza de la Gone Whale Watching:

Pe baza controller-ului alb, putem presupune ca este vorba de o drona DJI. Iar pe baza formei identificate a carcasei deschise a dronei, ne putem banii pe un Phantom. Care model? Presupunem ca astfel de imagini provin dintr-o varianta a liniei Phantom 4.Data lansarii Mavic 3 a fost dezvaluita

Skydio 2 revine pe piata cu imbunatatiri ale domeniului de urmarire si multe altele.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index