Interviu cu un Senior Product Manager DJI

Interviu cu un Senior Product Manager DJI

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 11:07:23

  • Distribuie:

DJI nu a fost intotdeauna compania sinonima cu dronele de consum. Numai dupa ani de fabricatie si testare a sistemelor aeriene, impingand limitele zborului inteligent si prioritizand o experienta de utilizare excelenta si sigura, am putut crea produse precum Phantom, Mavic si Osmo. Dar, in spatele fiecarui produs grozav, este o echipa cu o dorinta neobosita de a imbunatati intotdeauna.


Deci, ce urmareste echipa DJI acum? Care este urmatoarea drona DJI? Inainte de a va putea spune acest lucru, managerul de produs senior Paul Pan a oferit cateva informatii despre modul in care compania ajunge la lansarea unei noi drone. Dupa sase ani la DJI, Paul impartaseste evolutia produselor, consideratiile pe care echipa DJI le face in dezvoltarea lor si cele mai mari provocari pe care au trebuit sa le depaseasca.


Evolutia dronelor


Doar cautand printre produsele DJI, cum ar fi Phantomul si Mavic foarte portabil, dronele au devenit din ce in ce mai mici. Asta a fost planul tot timpul?
“Nu este atat de mult doar incercarea de a le face mai mici… Este mai mult despre cum le putem face mai convenabile pentru utilizatori.”


De la hobby la instrumentul de zi cu zi


Cu ani in urma, dronele au constat din camere normale montate pe un quadcopter. Mai tarziu, pasionatii si-au construit propriul aparat de fotografiat dedicat de la zero. Facand o camera aeriena gata pentru de zbor ca oricine sa poata invata sa opereze in conditii de siguranta, Paul si echipa lui au ajutat sa faca pe dronele accesibile pentru aproape toti.
“Suntem experti in a lua ceva avansat si de al transforma in ceva pe care un consumator il va putea folosi.”


Impingerea limitelor


Ce este de astepat la urmatoarea drona? Pur si simplu isi pun intrebarea: cum putem imbunatati ceea ce am facut inainte. De la procesul de brainstorming, Paul si colegii sai incearca sa se gandeasca la modul in care pot sa impinga capacitatile dronelor si mai departe si daca tehnologia actuala o poate sprijini acum sau daca este cel mai bine de salvat pentru viitor.


“QuickShot-uri precum Orbit, le-am planuit deja inainte de Phantom 3.. Dar drona in sine nu era inca suficient de inteligenta pentru a vedea lumea.”
Provocari


Paul si echipa lui nu se sperie de provocari. Unele pot fi atat de mari incat pot anula un intreg proiect. De fapt, Inspire era pe cale sa nu apara niciodata.
“Asta aproape a ucis din Inspire. Am fost intr-o intalnire si vorbeam despre, poate ca ar trebui sa anulam acest proiect pentru ca nu putem rezolva aceasta problema”


Sase ani au dat lui Paul o multime de timp pentru a vedea o companie in evolutie constanta. El si echipa sa s-au confruntat cu noi provocari, au dezvoltat noi concepte si au ajuns la un anumit esec. Dar in experienta sa, evolutia este un proces, transformand imposibilul in ceva real. Si dupa ce l-a impartasit cu lumea, urmatorul pas este sa inceapa din nou si sa vada ce urmeaza.


Facebook: DJI Romania - Dronshop.ro - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index