Insta360 – Update si reduceri?!

Insta360 – Update si reduceri?!

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 16:42:00

  • Distribuie:

Insta360, cunoscut ca un producator de camere minunate 360, a scazut preturile si, ca urmare, ne-am conformat si noi! (click aici pentru detalii) Daca v-ati gandit sa montati o camera pe drona (asa cum multi o fac), acum este timpul.


Cei care au folosit aceste camere au ramas mereu uimiti de calitatea acestora. Sunt inovatoare, spre exemplu - Insta360 One a fost una dintre primele unitati accesibile care a fost capabil sa produca efectul bullet-time. De asemenea, aceasta a scos selfie stick-ul din fotografiile sale, lasand impresia de camera care pluteste pur si simplu langa subiect. Mai mult, software-ul de editare v-a permis sa schimbati perspectivele. Curand, o multime de videoclipuri cu adevarat interesante si-au facut aparitia, chiar si din intermediul wingsuit fly-ului. Compania a fost pe val!


Inca mai este, de fapt. Priviti filmarea de mai jos, realizata de produse Insta360, de acum trei ani.Produsele noi au reprezentat o inovatie de atunci…

Sintagma “acum trei ani” a fost accentuata deoarece, evident, Insta360 a creat alte produse de atunci. Dupa succesul pe care l-a avut ONE, a venit Insta360 ONE X. Puteti vedea adesea aceasta camera suspendata de cadrul zburator al lui Richard Browning din Gravity Industry – care, evident, isi putea permite orice pe piata.Cum ramane cu dronele?

Ei bine, oamenii au intentionat de ani de zile sa monteze camere 360 pe dronele lor. Ultimele hit-uri sunt Insta360 ONE R Twin Edition, o camera de actiune 4K cu stabilizare inclusa, software-ul de editare excelent si bineinteles, calitatea Insta360. Nu a durat mult ca oamenii sa ataseze camerele de drone:Insta360 ONE R tocmai a avut o actualizare masiva de firmware, cu urmatoarele noi caracteristici si imbunatatiri:Drone mici, camere si mai mici…

Deoarece noua tendinta pare sa fie atasarea de camera cat mai decente pe dronele mai mici, permitand acele rasuciri nebunesti chiar si in interior, oamenii au profitat recent de INSTA 360 folosind-o ca un instrument pe quad-uri FPV foarte mici. De fapt, Beta 85X V2 de la BetaFPV este construit special pentru Insta360 GO sau GoPro .Vizionati videoclipul promotional:
Facebook: Dronshop.ro

Facebook: DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index