Insta360 adauga modul webcam, imbunatateste video si audio

Insta360 adauga modul webcam, imbunatateste video si audio

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 16:43:51

  • Distribuie:

Insta360 si-a actualizat camera de actiune modulara ONE R, imbunatatind video si audio si adaugand modul webcam pentru a concura cu GoPro. Actualizarea a inlocuit, de asemenea, formatul video .insv cu .mp4 in timp ce se inregistreaza cu modul Pro.


Actualizarea

Actualizarea a adaugat posibilitatea de a exporta fotografii PureShot folosind aplicatia Insta360. Acum puteti utiliza profilul de culori vii atunci cand utilizati modul de unghi larg de 4K si modul de unghi larg de 1 inch. Ati dorit vreodata sa transmiteti in flux video 360? Acum puteti accesa Facebook, Youtube sau prin RTMP.


O caracteristica notabila pe care Insta360 a adaugat-o este modul webcam. Acum puteti folosi ONE R ca o camera web, la fel ca GoPro Hero 8 si 9. Decizia de a adauga modul a fost probabil luata pentru a concura cu GoPro. Acum puteti inregistra in formatul .mp4 atunci cand utilizati un mod de unghi larg de 1 inch cu stabilizare de baza in urmatoarele rezolutii: 4k 25/24 fps, 2.7k 30 fps, and 1080p 30 fps.


Modul de inregistrare FlowState a fost, de asemenea, redenumit in modul Pro si va permite sa inregistrati in format .mp4. Videoclipurile trebuie exportate pentru a adauga stabilizare filmarii. Insta360 a imbunatatit si calitatea video si ratele de biti in cateva moduri.


Functia “Stabilitate la lumina scazuta in incaperi” a fost eliminata pentru a permite camerei sa reglaze automat setarile pentru a obtine cel mai bun rezultat. Calitatea sunetului camerei, a microfonului extern si a AirPod-urilor a fost imbunatatita. 


Facebook: Dronshop.ro

Facebook: DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index