Inregistrati video cu drone din fabrica DJI.

Inregistrati video cu drone din fabrica DJI.

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 09:37:04

  • Distribuie:

Dronele quad-copters de la DJI sunt cele mai populare drone de consum pana in prezent. Fabricatia acestei drone sunt greu cum si se vede de pe urmatoarele inregistrari. DJI nu a lansat inca un videoclip despre fabrica. Dar acum se poate viziona un videoclip despre liniile de fabrica, datorita materialului care a fost inregestrata pe o drona de la un client care a trimis drona la reparetie. Filmuletul scurt, care a fost incarcat pe Youtube de Wayne Bottomley arata o privire interioara asupra modului in care functioneaza o Fabrica DJI prin lentilele unui Mavic Air.In timp ce Mavic Air a fost transferat la o alta statie, drona a inregistrat un scurt video de 4K de 43 de secunde. Care arata cum lucreaza echipa din fabrica cu haine de laborator si masti de siguranta. La fel cum functioneaza liniile tipice de asamblare, compania cu sediul in Shenzen a insarcinat lucratorii sai cu alte sarcini.Mavic Air a fost mutat la o altă stație, dar camera a continuat să înregistreze. Fragmentul video arată o privire interioară la fabrica DJI.

Pe măsură ce drona trece de la o stație la alta, se pot adăuga componente sau se pot face mai multe teste până când produsul final este gata.


“Așa că am cumpărat un brand nou de la DJI Mavic Air și se pare că băieții din fabrică inregistrat accidental un mic videoclip HAHA!”. A scris Bottomley în descrierea videoclipului său.


Alte videoclipuri din fabricile DJI


Alte înregistrări ale fabricii DJI au fost încărcate înainte pe YouTube, dar videoclipul realizat cu Mavic Air este cel mai recent care urmează să fie afișat. Videoclipuri anterioare a fost filmat în 2015 printr-un Inspire 1 și arată, de asemenea lucrători de la asamblarea dronelor:Si videoclipul urmatoare a fost inregistrat pe cardul de memoria a unei drone Inspire 1.Chiar dacă aceste videoclipuri au durat doar câteva secunde. Acestea sunt încă imagini rare ale procesului de fabricație al firmei DJI.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index