Inregistrare de test pentru Ocusync 720p si 7 Produse pe care DJI ar putea lansa in 2018

Inregistrare de test pentru Ocusync 720p si 7 Produse pe care DJI ar putea lansa in 2018

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 18:21:56

  • Distribuie:

DJI a lansat cateva produse noi, dar acesta este doar inceputul anului 2018. Una dintre cele mai recente lansari este modulul Ocusync pentru DJI Goggles RE. Acest produs permite pilotilor sa ateseze modulul la aproape orice RC. In videoclipul de mai jos puteti vedea modulul in actiune:Filmarea de test


Intr-un test, un avion RC cu modulul Ocusync nu a reusit sa se lanseze corect. Chiar daca avionul sa prabusit, testul a aratat cat de durabil este modulul nou de la DJI. O a doua incercare cu un alt avion a demonstrat ca este cu adevarat compatibil cu alt vehicule RC. Imaginile inregistrate needitate arata cat de neted este modulul nou la transmisie.


Ocusync a fost dezvaluit in noiembrie 2017. Desi este un produs nou, DJI va lansa in mod inevitabil chiar si mai multe drone noi sau accesorii legate de drone in acest an. In clipul de mai jos cei de la We Talk UAV va arata sapte produse pe care DJI le va lansa cel mai probabil in 2018:Sapte Produse DJI ar putea lansa in 2018


Mavic Pro 2

Speram ca DJI va lansa drona Mavic Pro 2 cu un senzor de 1″ ca drona DJI Phantom 4 Pro. Cu portabilitatea pe partea sa, modelul original Mavic sa dovedit ca fiind o drona extrem de solicitata atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Un DJI Mavic Pro 2 cu un senzor mai mare ar raspunde nevoilor profesionistilor care calatoresc si practic pentru oricine interesat de UAV-uri.


Spark 2

DJI ar putea aduga video 4K intr-un model Spark mai nou. Rezolvarea problemelor de raza de actiune si permiterea unui mod manual de fotografiere ar fi, de asemenea, o inbunatatire extraordinara.


Osmo Mobile 2

Acest gimbal a fost prezentat de DJI pe data de 7 ianuarie 2018.


Phantom 5

DJI a lansat modele noi versiuni care erau diferite doar estetic, dar ar putea crea un DJI Phantom 5. Asteptam lentile interschimbabile, asemanatoare cu noua camera X7.


DJI Goggles X

Chiar daca DJI Goggles RE a fost lansat in noiembrie 2017, se asteapta ca va fi construita un model cu marimile a unei ochelari Fat Shark.


Drona Racing

Cu DJI deja parteneriat cu comania start-up Ryze pentru a crea o jucarie de 499 RON, ei ar putea fi pe cale de a crea drone racing. Deja se vand ochelari pentru ele, deci un quadcopter de curse construit special de DJI ar putea fi un plus extraordinar pentru gama lor.


Camera de actiune DJI

Dronele sunt specialitatea celor de la DJI, dar camerele lor aeriene sunt, de asemenea, construite in mod profesional. Avand in vedere acest lucru, s-ar putea sa apara pe piata camerele lor de actiune si sa creeze o camera de actiune rezistent la apa si portabil. Cu aceasta adaugare, utilizatorii pot combina mai multe inregistrati efectuate cu drona cu imagini subacvatice intr-un mod mai conveniabil.


Articolul anteriror:

DJI a dezvaluit Stabilizatoarele Osmo Mobile 2 si Ronin-S


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index