In curand Amazon incepe livrarea coletelor cu drone

In curand Amazon incepe livrarea coletelor cu drone

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 11:11:26

  • Distribuie:

In curand Amazon incepe livrarea coletelor cu drone. Intre entuziastii de drone a devint deje a meme, cum Amazon promite de mai multi ani deja ca va incepe livrarea coletelor cu drone. Dar cumva niciodata nu le-a iesit acest proiect.


Dar, gheata se sparge acum. Amazon Prime Air lanseaza programul, in America, in cateva luni. Asteapta doar autorizarile necesare de la FAA. In cadrul unei prezentari au aratat deja drona publicului.


Vorbim despre o drona cu o raza de zbor de aproape 25 de kilometri, care este capabila sa transporte putin peste 2 kilograme. Aceasta decoleaza pe veriticala dar in timpul zborului isi modifica pozitia pe orizontala. Cu toate acestea, in ceea ce priveste timpul de functionare, se spune ca va fi de 30 de minute, ceea ce face cam greu de imaginat cum se va conforma cu cerintele practice.


Drona avand un sistem AI invata si evolueaza pentru a evita obstacolele si personele in timpul livrarilor. Amazon spune ca in termen de 5 ani livrarea cu drone va fi un lucru foarte obisnuit in viata de zi cu zi, desi pentru moment ni se pare destul de greu de implementat.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index