GoPro Hero 10 - detalii despre lansare

GoPro Hero 10 - detalii despre lansare

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 09. 2021., 08:18:03

  • Distribuie:

Urmatoarea versiune a camerei iconice de actiune GoPro, Hero 10 Black, va fi lansat saptamana aceasta. Inainte de lansare au aparut noi detalii – de la imbunatatirile noului ecran frontal pana la pretul asteptat al produsului.

Stim deja ca GoPro Hero 10 Black este asteptat sa vina cu o camera de 23MP mai mare, care poate inregistra videoclipuri in 5.3K la 60fps si 4K la 120fps. Ar fi alimentat de un nou procesor GP2 si va oferi o mai buna stabilizare video, datorita tehnologiei HyperSmooth 4.0. Carcasa frontala a camerei de actiune va avea o inscriptie albastra pentru o marca mai buna.

Acum, un nou raport dezvaluie ca obiectivul primeste o acoperire hidrofoba pentru a minimiza reflexia si a imbunatati calitatea imaginii. Este de asteptat o reproducere mai realista a texturilor si a contrastului – chiar si in conditii de lumina slaba.

Raportul sustine, de asemenea, ca ecranul frontal de 2.27” obtine o rata de reimprospatare mai mare pentru un afisaj mai fluid. Intre timp, comenzile tactile ale noii camere sunt de asteptat sa fie mai rapide ca niciodata, oferind o calitate a imaginii mai buna si pentru fluxurile live.

Campul vizual de pe GoPro Hero 10 Black ramane neschimbat la 132 de grade, extensibil la 155 de grade cu Max Lens Mod, iar dimensiunile noului model sunt aceleasi cu cele ale modelului Hero 9, accesoriile modelului anterior ar trebui sa fie compatibile cu noua camera. Greutatea produsului a scazut marginal la 153 de grame, chiar daca bateria de 1720 mAh este retinuta.

Pretul asteptat al GoPro Hero 10 ar fi de 540 de euro si desi compania nu a facut inca un anunt oficial, scurgerile sugereaza ca lansarea produsului ar putea avea loc pe 15 septembrie. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index