Gata cu speculatiile DJI Mini 2! – un nou unboxing

Gata cu speculatiile DJI Mini 2! – un nou unboxing

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 22:19:15

  • Distribuie:

Gata cu speculatiile DJI Mini 2! – un nou unboxing

 

Gata cu speculatiile despre DJI Mini 2! – asta ne spune YouTuber-ul Roli Lerma, care a reusit sa intre in posesia unui DJI Mini 2 Fly More Combo.

Stim deja ca Best Buy a dat-o putin in bara cu comercializarea putin prea timpurie a Mini 2. Pana acum, au aparut deja 2 unboxing-uri. Ambele au devenit virale printe fanii DJI si au avut noua mini drona ca personaj principal. In cazul primului video postat, acesta incepe cu achizitia dronei direct la Best Buy.

Daca e sa aruncam o privire asupra noului unboxing, nu se specifica direct de unde e achizitionata drona. Descrierea, insa, e destul de sugestiva:

 


Dar nu e un lucru rau! Acum macar avem informatii sigure si imagini concrete despre noua drona. Nu ne mai dam cu parerea, nu ne mai certam pe forumuri… Am vazut-o asa cum e. Si chiar este o priveliste frumoasa!

 

Al doilea unboxing – Gata cu speculatiile DJI Mini 2!

Primul lucru care se remarca este geanta – similara ca cea care vine in Mavic Air 2 Fly More Combo. Al doilea lucru important este telecomanda, suportul pentru telefon fiind acum in partea de sus.

Impresionant este ca noul DJI Mini 2 vine direct cu protectie pentru elici, pentru un transport mai sigur. Acest lucru este evident bine gandit.

 Comparatii

Specificatiile au fost deja discutate in cazul primului videoclip, asa ca sarim acum peste asta. Un lucru interesant pe care vloggerul il prezinta in video sunt comparatiile cu modelele anterioare ale DJI.

Spark

DJI Mini 2 este mai mic decat DJI Spark cu bratele pliate, insa odata ce bratele sunt desfacute, acestea se intind mai departe decat cele ale Spark-ului. Bratele pliabile nu mai sunt ceva nou in cazul DJI, insa totusi este de apreciat portabilitatea Mini-ului.

 

 

Mavic 2 Pro

 

 

In comparatie cu Mavic 2 Pro, DJI Mini 2 reprezinta undeva la jumatate din marimea acestuia. Este un lucru impresionant, avand in vedere ca ambele drone filmeaza in 4K.

 
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index