FPV Racing

FPV Racing

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 21:16:28

  • Distribuie:


Ce este FPV Drone Racing?

Sunt curse cu drone la propriu. Pilotii folosesc un sistem FPV (First Person View) pentru a le permite pilotarea dronei la fel ca si cum ar fi in cabina de pilotaj. Dupa cum va puteti imagina FPV este absolut necesar, avand in vedere vitezele extreme ale dronei. In ciuda faptului ca exista ligi de curse pentru drone, acestea constitue inca o noutate pentru majoritatea oamenilor. Acestea au atras multa atentie, datorita investitiei uriase de 1 milion de dolari din partea lui Stephen Ross. Fapt care dovedeste ca aceste curse vor fi din ce in ce mai cautate.


Pentru a intelege mai exact ce este FPV Racing va invitam sa urmariti videoclipul urmator:Ce tip de drone sa folosesti pentru curse? Dronele de curse FPV sunt facute special pentru un singur scop, racing. Cele mai multe drone au dimensiuni mici. Initial, dronele aveau dimensiuni mai mari, dar oamenii au inceput sa fabrice drone de curse mai mici din cauza beneficiilor pe care le au l-a manevrarea dronei, unde viteze sunt foarte mari. De asemenea, dimensiunea mai mica reduce sansa ca acestea sa se prabuseasca din cauza unui obiect sau obstacol mai mare si le permite sa se incadreze in spatii mai mici. Exista mai multe posibilitati; puteti construe propria drona, sa o cumparati sau sa modificati un model facut anterior. Unele site-uri web, cum ar fi helipal.com, au drone de vanzare, dar exista multe altele. Asamblarea propriei drone este destul de dificila, dar cu siguranta este realizabila.


Care sunt aspectele urmarite atunci cand vrem sa construim sau sa achizitionam o drona FPV Racing?

-Viteza - Viteza este extrem de importanta din motive

evidente. Ar trebui sa incercati sa pilotati drona la viteze de cel putin 50 km

/ h sau mai mari;

-Durabil si usor de reparat - Exista intotdeauna riscul de a prabusi drona chiar daca aceasta nu este una de curse. Nu se intampla intotdeauna, dar trebuie sa va asigurati ca drona poate suporta o coloziune usoara. De asemenea, asigurativa ca o puteti repara daca se deterioreaza.

-Camera FPV de calitate - Ce rost are o drone de ultima generatie daca nu puteti vedea unde merge? Camera FPV este probabil cea mai importanta dintre toate acestea. Trebuie sa va asigurati ca puteti vedea clar unde merge drona in orice moment.Invatati cum sa pilotati cu FPV Race?

Daca sunteti interesat in competitia de drone, atunci ar trebui sa invatati cum sa pilotati mai intai. Aflati cum se planeaza o drona si cum sa o controlati. Dupa ce ati invatat elementele de baza ale zborului, puteti incepe sa invatati cum sa faceti racing. Acum aceasta este momentul cand incercati FPV. In primul rand, faceti-o intr-un spatiu deschis in timp ce va obisnuiti sa va uitati prin FPV pentru prima data. Dupa aceasta, incearcati sa duceti drona intr-un spatiu mai aglomerat, cu cateva obstacole in jur. Incercati sa zburati in jurul obiectelor, cum ar fi stalpii de lumina sau copacii. Este important sa invatati cum sa faceti trucuri, cum ar fi, “nosedives”, “flips”, “rolls” si alte lucruri, deoarece in cele din urma le puteti folosi in cursa. De asemenea, acest lucru va ajuta sa intelegeti un pic mai mult drona si cum reactioneaza atunci cand o pilotati la viteze mari.


Cum sa incepeti?

Asadar, aveti drona dorita si ati reusit sa inatati cum se piloteaza. Ce urmeaza? Ei bine, acum trebuie doar sa va inscrieti intr-o liga. O cautare rapida pe Google va poate arata ligile din zona dvs. Unele dintre cele mai mari ligi de racing pentru drone sunt Drone Nationals, International Drone Racing Association si The drone racing League. Va recomandam sa va inscrieti intr-o liga locala pentru inceput. Este bine sa obtineti putina experienta inainte de a participa la concursuri. Ei bine, asta este.


Inca mai sunt multe de invatat, dar practica este cavantul cheie. 

Speram ca articolul nostru sa il gasiti folositor si va mai asteptam cu alte noutati din lumea dronelor.

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index