Fotografii de inalta calitate cu DJI Air 2S

Fotografii de inalta calitate cu DJI Air 2S

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 03. 06. 2021., 07:46:54

  • Distribuie:

DJI Air 2S combina o calitate incredibila a imaginii cu performante de zbor de neegalat


Un nou reper pentru performante de zbor de inalta calitate si imagini incredibile cu DJI Air 2S. Aceasta drona cu camera, portabila, este o solutie all-in-one, oferind performante robuste de zbor, upgrade-uri la camera de ultima generatie si instrumente de creare de continut preprogramat de inalta calitate. Este prima drona de dimensiunile sale care capteaza imagini statice sau videoclipuri de 20 megapixeli in 5.4K cu un nou senzor.


Imagini care incanta ochii privitorilor, a iubitorilor de fotografie. Luminile, detaliile, unghiurile, toate par prea bune, dar oare de ce?


Cele 31 de minute de zbor ale DJI Air 2S si senzorii de obstacole directionale in patru directii permit pilotului sa se concentreze asupra fotografierii in timp ce sistemele de siguranta ale dronei avertizeaza cand obstacolele se apropie. APAS 4.0 este cel mai avansat sistem de pilot automat de pe orice drona DJI si, atunci cand este pornit, manevreaza fara probleme in jurul obiectelor in mod autonom.


Modul FocusTrack actualizat include o suita de moduri programate precum Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 și Point of Interest 3.0 care imita cu usurința focalizarea, controlul si miscarea unui operator video profesionist.


Madeira este un arhipelag cu patru insule. Insula principala este Madeira si are origine vulcanica, si pe baza a ceea ce vedem aici, este un loc minunat pentru a filma. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index