Fotografie realizata cu o drona ilustreaza 55 de camioane intr-o furtuna de zapada

Fotografie realizata cu o drona ilustreaza 55 de camioane intr-o furtuna de zapada

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 27. 09. 2021., 11:00:13

  • Distribuie:

Aceasta fotografie, realizata cu o drona, a fost publicata de politia statului Pennsylvania la inceputul acestei luni. 


Ea ilustreaza 55 de camioane in timpul unei furtuni de zapada recente. In total, erau 66 de vehicule in gramada formata. Majoritatea au fost camioane, insa au fost si cateva masini mici – la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Fotografia masivului accident a fost publicata de politie la cateva ore dupa ce acesta a avut loc. Din pacate, au existat in total doua decese. Cel de-al doilea nu avea legatura cu accidental in sine.

Rezultatul furtunii de zapada a fost un accident in lant, pe o intindere de o mila de-a lungul benzilor de circulatie spre vest de pe autostrada Interstate 80. Evenimentul a avut loc in jurul orei 15:00 si a dus la inchiderea autostrazii pentru cateva ore; ca echipajele sa curete scena.

Inainte de sosirea echipajelor de curatare, se pare ca politia a captat dovezi ale scenei cu o drona, pentru analiza ulterioara. Nu se stie daca politia a efectuat si cartografierea digitala a scenei pentru a crea o replica 3D sau a dorit doar imagini standard.

Oricum ar fi, este minunat ca fortele de politie au inceput sa adopte tehnologia dronelor. Fara o drona, o imagine aeriana nu ar fi fost posibila de efectuat decat, probabil, cu un elicopter. Drona ar fi putut sa fie folosita si pentru a identifica oamenii prinsi in sau intre vehicule. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index