Fotografia clara a noii drone DJI FPV!

Fotografia clara a noii drone DJI FPV!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:50:16

  • Distribuie:

Fotografia clara a noii drone DJI FPV a fost mult asteptata. Intr-un final, putem vedea noua drona in toata splendoarea ei. Va amintiti primele imagini? Erau atat de pixelate incat era extrem de greu sa deducem ceva din ele. Apoi, a aparut o fotografie mai buna, care ne-a permis sa aruncam o privire si cutiei DJI FPV Combo. Toata lumea a fost dornica sa vada mai multe imagini ale noului produs.

 

Fotografia clara a noii drone DJI FPV

Fotografia a fost publicata, in mod nesurprinzator, pe contul de Twitter al lui @OsitaLV. Iata imaginea:Sa vedem ce putem deduce…

In primul rand, in fotografia noua, clara, vedem camera principala cu gimbal. Speculatiile au fost corecte. Putem spune adio zilelor in care camera trebuia montata manual, intr-o pozitie fixa pe drona FPV, inainte de zbor. Aceasta este o comoditate majora pentru pilot; si o caracteristica geniala a unei drone FPV cu scopul principal de a capta videoclipuri de inalta calitate, in detrimentul experientei de curse FPV.

 

Ce se afla chiar sub camera?

Cele doua mici portiuni circulare ne atrag atentia. Exista doua optiuni: ori sunt senzori pentru evitarea obstacolelor, ori o a doua camera.

O a doua camera ar fi destul de interesanta, insa nu ar reprezenta o noutate. Majoritatea pilotilor de drone FPV folosesc o mica camera FPV pentru feed. O camera de actiune suplimentara este utilizata pentru a capta videoclipuri. O a doua optiune de vizualizare ar fi convenabila, insa, de ce ar exista doua lentile? Ar putea fi in scopuri 3D – si banuim ca nu ar fi greu de realizat cu DJI FPV Goggles. Nu stim daca DJI ar oferi aceasta caracteristica dronei FPV. Nu este imposibil, dar putin probabil.

Suntem de parere ca optiunea “senzori de evitare a obstacolelor” este mai probabila. Luam, astfel, in calcul, faptul ca DJI doreste ca incepatorii sa poata zbura cu acest produs. Ar avea sens sa existe senzori de evitare a obstacolelor pe directia inainte pe noua drona. Mentionam, cu aceasta ocazie, ca senzorii de evitare a obstacolelor nu functioneaza in modul sport; si chiar daca ar functiona, drona se misca prea repede pentru a putea raspunde.

In plus, acesti doi senzori seamana foarte mult cu o caracteristica pe care o vedem pe Inspire 2:


 

Alte detalii in fotografia clara a noii drone DJI FPV

Remarcam ceea ce pare a fi un heat sink substantial in partea de sus a dronei. Se pare ca acea adancitura ajuta la directionarea aerului. Motoarele par sa fie mai rezistente decat, spre exeplu, cele ale dronei Mavic Air 2. Acest lucru nu este surprinzator. Pe partea din fata, se pare ca cele doua motoare din fata sunt usor inclinate inainte.

 


Suruburi hexagonale

Alt lucru demn de remarcat este prezenta suruburilor hexagonale in mai multe locatii. Nu ne asteptam ca DJI sa permita dezmembrarea dronei, si cu siguranta vor exista impedimente. Probabil, unele componente vor fi disponibile pentru inlocuire si de catre utilizator.

 


Cand va fi lansata?

Credem ca este deja prea tarziu ca produsul sa fie lansat in decembrie. Vom miza pe ianuarie sau februarie. Oricum, se pare ca merita asteptarea.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index