Fotografia aeriana pentru nunti

Fotografia aeriana pentru nunti

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 12:14:07

  • Distribuie:

Fotografia aeriana pentru nunti a inceput sa aduca gratie multor albume foto, deoarece mai multi fotografi de nunta folosesc o drona pentru a capta ziua cea mare a cuplului. In trecutul nu atat de indepartat, fotografia aeriana de nunta a fost rezervata fotografilor cu echipamente complexe. Acum, in 2019, dronele DJI sunt noile vedete ale sezonului de nunta, oferind capacitati profesionale de imagistica, moduri de zbor inteligente si usurinta de utilizare pentru fotografii de nunta din intreaga lume.


Posibilitatile creative pentru operatorii de drone la o nunta sunt interminabile. Avand in vedere ca cei care se vor casatori in curand sunt in cautarea unei perspective aeriene uimitoare pentru albumul lor de nunta, va oferim cateva sfaturi pentru a produce fotografii aeriene de nunta uluitoare.


1. Verificati legislatia si regulamentele de zbor


Inainte de a incepe, este esential sa verificati legile si reglementarile locale pentru drone. Nu aveti voie sa zburati cu drona in apropiere de locatii sensibile, cum ar fi parcuri nationale, centrale electrice si baze militare. Va rugam sa obtineti permisiunea de la conducerea locatiei si respectati reglementarile locale. Aceasta include respectarea confidentialitatii din jurul locurilor de nunta si cunoasterea imprejurimilor.


2. Pregatirea de zbor


Este nevoie de timp pentru a configura fotografiile de nunta perfecte. Nu numai ca trebuie sa va echilibrati programul de filmare in limitele unei zile de nunta aglomerate, dar trebuie sa va identificati si traseele de zbor. Va recomandam sa va faceti o lista de verificare inainte de zbor, sa luati masurile de precautie necesare si sa va clarificati cunostintele esentiale despre drona. Bateriile suplimentare va ofera mai multe oportunitati de a surprinde momentele speciale ale zilei.


3. Capturati cuplul


Sa ne concentram pe cei mai importanti oameni ai zilei – cuplul. Capturarea momentelor intime din aer poate mai dificila decat fotografierea portretelor apropiate si va necesita o planificare atenta pentru fiecare fotografie. In timpul, sau chiar inainte de nunta, explorati locul si gasiti cateva locatii inspirate de filmare. Gradinile, pajistile si plajele ofera un subiect uimitor pentru imaginile aeriene. Incercati sa utilizati imprejurimile ca elemente de recuzita pentru a va contura naratiunea. De exemplu, aceasta imagine facuta cu drona care ne conduce catre cuplu si evidentiaza caracteristicile unice ale locului lor de nunta.


Circle of Love ©lovesmall 


Nu va fie frica sa experimentati cu pozele si compozitia imaginii atunci cand surprindeti fotografii de nunta cu drone. Cautati unghiuri creative atunci cand cuplul se uita la ochii celuilalt sau interactioneaza cu oaspetii.


Divine Creation ©SkyPixel User | Equipment: Mavic Pro


4. Dezvaluiti locatia


Locurile de nunta sunt unele dintre cele mai uimitoare si mai inspirate locatii de filmat. Cu biserici istorice, dealuri de tara, plaje cu nisip alb, conacuri marete si lista inca poate continua. Toata lumea vrea sa profite de aceste fundaluri uimitoare. Capturarea scenei de la distanta va oferi o interesanta juxtapunere a nuntasilor si a locatiei.


Bridge ©巫师iii


5. Valorificati natura


De la pauza blanda a valurilor pana la copaci care se balanseaza in vant, natura va ofera o inspiratie nelimitata. Prin plasarea cuplului pe un fundal vast, un fotograf cu o drona poate crea o emotie puternica de intimitate. Aceasta tehnica este adesea folosita de fotograful Helene Havard: „Vreau ca cuplul sa fie inconjurat de natura. Vreau sa arat cat de izolati sunt in acest moment.”
6. Adunati invitatii


Desi CEI DOI sunt vedetele zilei, fotografierea petrecerii este o modalitate excelenta de a surprinde cateva amintiri unice. Acest lucru poate oferi, de asemenea, invitatilor cateva momente distractive, interactive! Incercati sa experimentati imagini aeriene, facand forme din oameni, de exemplu ca in imaginea de mai jos.


Wedding heart ©Johann Pidoux | Equipment: Phantom 3 Professional


7. Traditii unice


Zburand in siguranta si respectand legile si reglementarile locale, puteti utiliza o drona pentru a surprinde detaliile mai fine ale zilei speciale.


Me quiero casar ©Daniel Nieto,(DRON AZUL) | Equipment: Mavic Pro


Exista sute de scene de nunta unice si diferite traditii culturale care asteapta sa fie surprinse dintr-o perspectiva aeriana, cum ar fi aceasta fotografie de nunta bulgara traditionala realizata de fotograful SkyPixel, Milen Cvetanov.


Traditional Bulgarian wedding ©Milen Cvetanov | Equipment: Mavic Pro


8. Unghiuri si setari ale camerei


Pentru a adauga o nota de creativitate fotografiei dvs., incercati sa reglati setarile camerei si folositi diferite moduri foto. De exemplu, viteza lenta a shutter-ului din aceasta fotografie subliniaza miscarea apei si ne atrage atentia asupra miresei din imagine.


Eternal bride ©SkyPixel User | Equipment: Mavic Pro


Zburati la altitudini diferite si jucati-va cu setarile camerei. In imaginea de mai jos, viteza shutter-ului a fost crescuta pentru a crea o frumoasa rochie de mireasa facuta din valuri.


DRESS WAVE WEDIF Art ©Sungjoo Son


Concluzie – Fotografia aeriana pentru nunti


Nu uitati ca siguranta este prioritatea atunci cand zburati cu o drona si ca ar trebui sa fiti in mod special vigilenti la nunti sau evenimente. Nu uitati sa verificati reglementarile locale privind dronele si sa confirmati planurile dvs. cu managementul locatiei. De asemenea, retineti ca nu va fi posibil sa zburati drona in conditii meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploi abundente sau vant puternic. Aveti grija cand zburati aproape de oameni.

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index