FIMI X8 Mini, pe site-ul producatorului inainte de lansare!

FIMI X8 Mini, pe site-ul producatorului inainte de lansare!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 01. 04. 2021., 10:33:22

  • Distribuie:

FIMI X8 Mini, concurenta perfecta pentru DJI?

FIMI X8 Mini este noua drona a companiei Xiaomi, care urmeaza sa fie lansata in data de 6 aprilie 2021. In ciuda acestui fapt, drona si-a facut deja aparitia pe site-ul oficial Fimi.

Aceasta noua drona se anunta a fi competitie serioasa pentru dronele DJI Mavic Mini si DJI Mini 2. Se incadreaza in aceeasi categorie de greutate si are niste carcacteristici impresionante!


Ce stie FIMI X8 Mini?

Destule, pentru categoria sa de greutate si pret. Pe noi ne-a lasat surprinsi. Chiar daca despartirea de DJI este grea in ceea ce priveste domeniul dronelor, FIMI X8 Mini reprezinta o concurenta serioasa pentru cele mai populare drone ale gigantului din industrie. Sa aruncam o privire:


FIMI X8 Mini are un design ultra-usor, pliabil. La dimensiunile sale, incape in palma si va permite sa zburati liber oriunde.


Video 4K HDRCamera poate realiza videoclipuri in 4K la 30 fps si are o gama dinamica inalta, ceea ce rezulta in videoclipuri mai clare. Videoclipurile filmate in codecurile H.265/HEVC, iar formatele de imagine suportate sunt F-log si DNG. Drona combina un gimbal mecanic stabilizat pe 3 axe cu cel mai recent algoritm profesional de control pentru o acuratete mult imbunatatita.


X8 Mini poate atinge un timp de zbor de pana la 30 de minute si poate fi pilotata fara telecomanda. Cum? Prin WiFi, de pe smartphone-ul dumneavoastra. De asemenea, prezinta o multitudine de moduri inteligente precum moduri de urmarire inteligente, zbor planificat, livestream, timelapse, panorama inteligente si mod de noapte.


SAR (Mod de cautare si salvare)

Cu un zoom digital 3x, pozitionare GPS si transmisie video de pana la 8km, FIMI X8 Mini este un asistent excelent la misiunile de salvare.


Va fi FIMI X8 Mini noua senzatie a dronelor sub 250g?

Nu putem sa ne dam cu parerea prea mult inainte de lansare, insa credem ca va avea parte de succes.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index