Fimi X8 Mini, competitie serioasa pentru Mavic Mini si DJI Mini 2

Fimi X8 Mini, competitie serioasa pentru Mavic Mini si DJI Mini 2

Publicat de pe data de 24. 03. 2021., 09:12:28

  • Distribuie:

Fimi X8 Mini, competitie serioasa pentru mini-dronele DJI

Fimi, filiala Xiaomi cunoscuta pentru Mi Drone 4K, A3 si X8 SE planuieste sa lanseze o noua drona, FIMI X8 Mini! Aceasta se va incadra in categoria de greutate sub 250g si va reprezenta competitie serioasa pentru cele mai populare drone DJI.


Caracteristicile dronei Fimi X8 Mini

Bateria dronei se va incarca prin incarcatorul clasic tip C. Camera va fi stabilizata pe 3 axe, cu video 4K si HDR! Bineinteles, nu ii vor lipsi modurile de zbor inteligente, ca de exemplu dronie, panorama etc. Gama de transmisie pentru FCC este de 8km, ramane de vazut ce ne va adduce varianta CE. In caz ca nu v-a impresionat inca, FIMI X8 Mini poate fi pilotat fara telecomanda, direct de pe un smartphone.

Cea mai interesanta informatie este, oricum, faptul ca vor exista doua modele diferite de baterii. Nu avem inca informatii concrete despre ele, insa, depinzand de baterie, timpul de zbor al dronei este intre 30-36 de minute!Cand va fi lansata si cat va costa Fimi X8 Mini?

Fimi a afirmat ca drona va fi asemanatoare cu DJI Mini 2. Conform informatiei pe care o avem in acest moment, va avea si cateva dotari in plus, precum livestreaming. Acest lucru ar putea impinge compania DJI sa adauge functii suplimentare pe Mini 2 si sa reia actualizarile de firmware ale dronei Mavic Mini, care par a fi abandonate.

Pretul dronei Fimi X8 Mini se incadreaza intre 250 si 350 de euro. Lansarea oficiala este programata pe 6 aprilie. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index