Filtre variabile Moment ND si CPL pentru Mavic Air 2

Filtre variabile Moment ND si CPL pentru Mavic Air 2

Publicat de Larissa Popovici pe data de 12. 01. 2021., 09:26:53

  • Distribuie:

Producatorul de accesorii pentru filtre si camere Moment a lansat cele mai recente filtre de densitate neutra variabila (ND) si filtre polarizante circulare / liniare (CPL) pentru DJI Mavic Air 2. 

Filtrele ND Moment sunt reglabile, deci nu trebuie sa schimbati filtrele pe baza conditiilor de iluminare. In schimb, pur si simplu rotiti un cadran. Filtrele ND ajusteaza cantitatea de lumina pentru senzorul camerei, oferindu-va un control mai bun asupra setarilor si permitand realizarea a celor mai bune fotografii. 

Primul set de filtre disponibile sunt filtrele ND variabile, care vin in doua variante. 

Primul filtru ND - 2-5 Stop, oferind senzorului camerei 2-5 f-stopuri de reglare a luminii. Acest lucru este echivalent cu ND4-ND32 daca utilizati filtre standard ND precum cele de la DJI. 

Al doilea filtru ND variabil disponibil este ND - 6-9 Stop, care este echivalentul ND64-ND512. (Acesta apare in stoc in acest moment.) Aceste filtre variabile ND costa 289 RON pe Moment magazin online.


Moment a lansat, de asemenea, un filtru CPL folosit pentru a regla unghiul de lumina de pe suprafetele stralucitoare, permitand sa filmati in conditii neclare, cetoase si sa obtineti totusi cele mai bune culori posibile. Filtrele CPL costa 289 RON


De ce sa alegeti filtrele ND variabile? 

De data aceasta, DJI a decis sa includa filtrele sale in combo-ul Fly More al DJI Mavic Air 2, format din filtre ND16, ND64, ND256. Aceste filtre ajuta l-a realizarea fotografiilor in lumina zilei sau in lumina directa a soarelui. Dar un filtru ND variabil, precum Moment, va permite sa folositi un singur filtru care poate fi ajustat in functie de conditiile sau stilul de fotografiere dorit. De exemplu, ND64 poate fi utilizat atunci cand zburati intr-o zi insorita. (Formula este de a dubla rata cadrului. Deci, la 30 fps, de exemplu, ati avea o viteza de obturare de 1/60 secunda.) Acum, ca acelasi filtru reglabil are si echivalentul ND512, va permite, sa filmati indelungat in timpul zilei. Acest lucru reduce suficient de mult lumina de intrare incat sa puteti avea o viteza mai scazuta a obturatorului fara a deteriora imaginea. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index