EHang face record mondial cu 1.374 de drone sincronizate !

EHang face record mondial cu 1.374 de drone sincronizate !

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 21:42:55

  • Distribuie:

In ziua de marti in data de 1 mai, compania Ehang lanseaza 1,374 de drone in aer sincronizat. De ziua de 600 de ani a zidului orasului Xi’an si a stabilit un nou record mondial Guinness pentru “Cel mai mare numar de vehicule aeriene fara pilot in aer simultan”. Ehang a rupe recordul anterior al Intel de la Jocurile Olimpice de Iarna din 2018 cu 156 de drone. Dar zborul a intampinat cateva probleme de sincronizare. Inainte de a viziona dronii care au zburat sincronizat, aici este inregistrarea video de zbor, care prezinta diferite formate cu Led-uri Luminoase:


Spanning la o distanta de 1 km, dronii au dansat in cer timp de 13 minute și au creat 16 modele și alte icoane tradiționale chineze, potrivit serviciului China News.


EHang a folosit un roi de quadcoptere Ghostdrone 2.0 pentru consumatori, iar peste 100.000 de spectatori au văzut dronele adunându-se în diferite formațiuni. Așa cum a prezis durectorul executiv de la Ehang. Domnul Shi Zheyuan a zis ca performanța dronilor a fost afectată de dispozitivele mobile ale spectatoriilor. Semnalul de interferență de la membrii publicului a dus la o deformare în unele dintre modelele de zbor. Spectacolul a fost difuzat live, ceea ce a însemnat că eșecurile dronului au fost afișate pe deplin. Beijing News a încărcat un videoclip prezentând erorile din zborul record mondial:Ghostdrone 2.0


Din stirile din spatele spectacolului, unii dintre drone au aterizat cu accident la sfarsitul spectacolului. Beijing News a evidențiat erorile, dar a confirmat și faptul că recordul mondial era încă stabilit.


EHang este, de asemenea, cunoscut din dronele lor de pasageri.


EHang și-au făcut un nume pentru ei cu drona lor de pasageri, cunoscută și ca un taxi drone capabil să transporte până la doi pasageri. Taxi-ul a fost prezentat la show-uri de cel puțin la ultimele doua ani. Dar EHang a lansat în mod oficial imagini ale zborurilor de testare echipate în februarie 2018.


Cu alte companii care doreau să avanseze la avansarea tehnologiei aeriene și chiar a taxiurilor, avioanele EHang au dovedit că sunt cu un pas înaintea competiției.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index